Szép lassan összejön a hét mesterlövész

> Filmrakat.hu | 2015. március 3. kedd
Hirdetés:

Denzel Washington a 2 kaliber című filmben

Antoine Fuqua rendező szervezi A hét mesterlövész című film remake-jéhez a stábot, egyre több színészről hallani, hogy csatlakozott a projekthez. Az első nagy fogása Denzel Washington volt, akivel korábban már együtt forgatták A védelmező című akciófilmet.

{adinserter 4}

A közismert történetben egy rablóbanda fosztogatja a kis mexikói falut, időről időre elviszik a pénzt és a termést. Arra azért ügyelnek, hogy a parasztoknak annyit hagyjanak, hogy élni tudjanak a következő aratásig. A falu lakosai megelégelik az évente megismétlődő támadásokat és felbérelnek hét mesterlövészt, hogy segítsenek meg védeni a falut. Az eredeti filmet 1960-ban mutatták be, melynek számtala nagy sztárja közül a banditák főnökét alakító Eli Wallach tavaly hunyt el.

Antoine Fuqua rendező állt neki, hogy a világsikerű western felújított változatát elkészítse. Az első név, ami a szereplők közül biztosnak tűnik, Denzel Washingtoné (képünkön) volt, de egyre másra jelennek meg az újabb sztárok a projektben.

Ethan Hawke: Sráckor, Sinister. Jön A hét mesterlövész?

A Sinister horrorban: Ethan Hawke

A következő nagy név Ethan Hawk, aki a rendezővel és Denzel Washingtonnal már készített közös filmet 2001-ben, Kiképzés címmel. Hawk épp most lépett ki élete leghosszabban készülő filmjéből:  a Sráckor egyik főszereplőjeként 12 évet töltött a film forgatásával.

A média az előkészületei közepén lévő western remake kapcsán megemlíti még Haley Bennett és Chris Pratt nevét is. Egy biztos: egy ilyen filmtörténeti alkotás újragondolását nem lehet második vonalas hollywoodi színészekkel sikerre vinni! Ahogy az eddigi neveket elnézzük, Antoine Fuqua is így gondolja.

{adinserter 16}

 

Hirdetés:

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenteképek, trailerek. Szép lassan összejön a hét mesterlövész - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*