Szemészt, vagy pszichológust! Gyorsan!

> Filmrakat.hu | 2014. június 16. hétfő
Hirdetés:

Szerintünk szemészre, vagy pszichológusra van szüksége annak, aki Scarlett Johanssont összetéveszti Taylor Swifttel. Most mégis megtörtént, de a hazai mozikban augusztusban Lucyként debütáló színésznő frappánsan kivágta magát.

Scarlett Johansson a Lucy című filmben

Scarlett Johansson a Lucy című filmben

Ügyesen kivágta magát Scarlett Johansson, amikor a minap a repülőtéren összetévesztették Taylor Swifttel.
{adinserter 11}
“Odajött hozzám valaki, és lelkendezni kezdett: jaj, a lányom annyira imádja magát! Ugye maga Taylor Swift? – meséli a színésznő. – Rávágtam, hogy hurrá, ezek szerint hat ez az új bőrfiatalító krém! És még nőttem is vagy húsz centit, mert Taylor majdnem 180 magas. Csak otthon zuhantam össze egy kicsit. Kérdeztem a páromtól: most akkor nevessek vagy felháborodjak ezen? Vagy inkább hagyjam a csodába? Végül az utóbbi megoldást választottam.”

Taylor Alison Swift (szül: 1989. december 13. –) hatszoros Grammy-díjas, amerikai, country-pop énekesnő, dalszerző és színész. Hamarosan Az emlékek őre című filmben lesz nálunk látható!

Scarlett Johansson hasonlóan gyakorlatias teremtést alakít legújabb, Lucy című akciófilmjében, ahol a nézők szeme láttára alakul szuperlénnyé egy félresikerült drogügylet következtében. A lelkes Taylor Swift rajongó ha megnézi a filmet, többé nem fogja a két sztárt összekeverni!

A Lucy bemutatója 2014. augusztus 7-én lesz Magyarországon, rendezője a francia Luc Besson, aki mindig is vonzódott a harcias amazonokhoz, hogy csak a Nikitát vagy Az ötödik elemet említsük.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Szemészt, vagy pszichológust! Gyorsan! - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*