Személyiségtolvaj – Identity Thief

Szerző | 2013. február 1. péntek
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Személyiségtolvaj (2013  – Identity Thief) amerikai vígjáték. Az egész úgy kezdődött, hogy Sandy (Jason Bateman) kávét és benzint vásárolna a hitelkártyája terhére, de az automata szerint túllépte a keretet… Filmajánló a Filmrakatban.

Hirdetés:

Sandy kezdetben banki tévedésnek hiszi a dolgot, mivel alig költött a kártyájáról, ám rá kell döbbennie, hogy az Államok túlsó felén valaki az Ő pénzéből él nagy lábon. A Személyiségtolvaj (Identity Thief ) című filmben Diana (Melissa McCarthy) valahogy megszerzi Sandy hitelkártyáját és hihetetlen költekezésbe kezd. Akkor sem hajlandó visszaadni, amikor kérdőre vonják…

Személyiségtolvaj [+12]

[vígjáték]

Személyiségtolvaj - amerikai vígjáték

Személyiségtolvaj – plakát

Operatőr: Javier Aguirresarobe
Zene: Christopher Lennertz
Rendezte: Seth Gordon

Szereplők:

Sandy: Jason Bateman, Diana: Melissa McCarthy, Harold Cornish: Jon Favreau

Magyarországon forgalmazza a UIP-Dunafilm. Várható bemutató: 2013. február 21.

Személyiségtolvaj- Filmajánló

A kimeríthetetlen pénzkeret lehetővé teszi Diana számára, hogy flancoljon Miamiban, és megvegye, amire csak kedve szottyan. Csak egy a bökkenő: a kártya, amit a vásárlási ámokfutáshoz használ Sandy Bigelow Patterson nevére szól, aki egy számlakezelő, és az Államok túlsó felén lakik.

Személyiségtolvaj 1. kép

Személyiségtolvaj – Melissa-McCarthy

Az igazi Sandy Bigelow Pattersonnak egy hete van, hogy levadássza a szélhámost, mielőtt a világa összeomlik, így délre indul, hogy kérdőre vonja a nőt, akinek szabad belépőkártyája van az ő életébe. Próbálkozik vesztegetéssel, hízelgéssel, veszekedéssel, de kénytelen rádöbbenni, milyen kemény meló visszaszerezni a saját nevét.

Filmelőzetes (feliratos)

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Személyiségtolvaj – Identity Thief - vígjáték | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhat − tizenkettő =