Szabó Simon első szinkronszerepe

> Filmrakat.hu | 2015. január 7. szerda

Őrülten megszállott, véreskezű kalóznak kölcsönzi hangját Szabó Simon, akinek Vane kalózkapitány lesz az első szinkronszerepe. A Fekete vitorlák című tv-sorozatot a Paramount Channel tűzi műsorára.

Hirdetés:

Szabó Simon képtelen leállni. Pár hónapja a Megdönteni Hajnal Tímeát című komédiában molesztálta kitartóan Osvárt Andreát, hogy legalább egy kósza szexkaland idejére az övé lehessen a bájos színésznő. Hamarosan egy hasonló, őrülten megszállott alaknak kölcsönzi a hangját a tengeri csata- és szexjelenetekben bővelkedő XVIII. századi kalóztörténetben, amely Fekete vitorlák címmel január 10-től lesz látható a Paramount Channel műsorán. Már nagyban zajlanak a sorozat szinkronmunkálatai, amelynek keretében Szabó Simon Charles Vane kapitányt szólaltatja meg. A figura vérbeli haramia, aki bármire hajlandó és bárkivel végez, ha érdekei azt kívánják. A szerencse sem hagyja sosem cserben. Mindig gazdagon megrakott rakománnyal tér vissza tengeri portyázásairól. Vane valós történelmi személy volt. A Karib-tenger legendás fosztogatójaként tett szert kétes hírnévre 300 évvel ezelőtt.

Szabó Simon színész

Kemény alak, az egyszer biztos. Előbb támad, mint kérdez. A nyers erőt képviseli, de ez abszolút érthető is, hiszen abban a korban ez volt a túlélés biztosítéka. – hangsúlyozza Szabó Simon, akinek ez az első szinkron szerepe.

Örült a felkérésnek, mert kiskorában neki is volt kalózos korszaka. Rajongva olvasta a Fekete vitorlák alapját is képező Kincses szigetet, és imádta a kalózokról szóló filmeket.

Néha olyan ezt a szinkront készíteni, mintha újraélném a gyerekéveimet. Még most is elvarázsol ez a világ. – tette hozzá.

Válogatott színészcsapattal dolgozik együtt a sorozaton, amelynek szereplői többek közt Kőszegi Ákos, Gáspár Kata, Csuja Imre, Vass Gábor és Debreczeni Csaba hangján szólalnak meg. A Fekete vitorlák első évada hazánkban először kizárólag a Paramount Channel-en lesz látható. A széria elindításával a csatorna tovább gazdagítja kínálatát és immár olyan prémium tartalmakat is sugároz, amellyel idehaza máshol nem találkozhatnak a nézők.

{adinserter 10}

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Szabó Simon első szinkronszerepe - Sztárhírek | Filmrakat.hu