Sylvester Stallone maffiózó lesz

By | 2014. július 9. szerda

Sztárgárda készíti Sylvester Stallone következő filmjét, melyben a 68 esztendős színészlegenda egy hírhedt maffiózót alakít. Filmrakat sztárhírek.

Hirdetés:
Sylvester Stallone

Sylvester Stallone

Maffiózót alakít Sylvester Stallone a Scarpa című, Brad Forman rendezésében készülő produkcióban – ismertette kedden a Variety.com hollywoodi filmes portál. Sly – mint a többi hollywoodi filmsztár többsége – már játszott maffiatörténetben: pályája elején  a Capone című kis költségvetésű gengszterfilmben, majd 1991-ben az Oscar című filmvígjátékban alakított egy maffiafőnököt.

A Scarpa című maffiatörténet elkészítésére igazi sztárcsapat gyűlt össze. A  forgatókönyvet Nicholas Peggi írja, aki a Nagymenők és a Casino című filmeken is dolgozott. A Millennium Films új munkájának producere Irwin Winkler lesz, aki Stallone Rocky című filmjét is gondozta, és Avi Lerner is producerként szerepel, aki a filmsztár The Expandables – A feláldozhatók című filmjének megvalósításában segített.

Külön-külön és együtt is óriási!

Sly és a többi feláldozható – akciófilm gigasztárok

A film sztorija
Gregory Scarpa számos gyilkosságot követett el a Colombo család megbízásából, később az FBI informátora lett. A film bűnözői pályafutását dolgozza fel. A maffiózó 1993-ban három gyilkosság elkövetését vallotta be, egy évvel később AIDS okozta szövődmények következtében halt meg a börtönben.

A forgatást 2015-re tervezik.

Furman rendezte Az igazság ára című krimit Matthew McConaugheyval, és a Vakszerencse című akciófilmet Ben Affleckkel.

A még mindig izomkolosszus Stallonét legközelebb A feláldozhatók harmadik részében láthatják a nézők, illetve a Millennium Reach Me című thrillerében.

MTI | variety.com

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

2 × kettő =