Superfast – Haláli iramban (2015) amerikai vígjáték

Szerző | 2015. május 16. szombat
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Superfast - Haláli iramban (2015) amerikai vígjáték | Filmrakat.huA sikerfilmek kifigurázásának nagymesterei célba vették a Halálos iramban filmeket és megszületett a Superfast – Haláli iramban című filmvígjáték. Illegális autóversenyek, benzingőz és bombanők ebben a filmben is vannak, de azért nem lehet összehasonlítani a kettőt. De nem is kell! A film alkotói, sztárjai, jelenetképek és trailer – filmajánló a Filmrakatban.

Hirdetés:

Superfast – Haláli iramban (16)
szinkronizált amerikai filmvígjáték, 2015

Mottó:

Por-se marad utánuk!

Írta és rendezte: Jason Friedberg, Aaron Seltzer
Zene: Tim Wynn

Szereplők: Alex Ashbaugh, Dale Pavinski, Andrea Navedo, Lili Mirojnick, Daniel Booko, Dio Johnson

Bemutató dátum: 2015. június 18. Forgalmazza a Freeman Film.

Vin Serento és a beépített zsaru, Lucas White | Filmrakat.hu

Superfast – Haláli iramban. Filmajánló.

Indul a menet, ahol dögös cicamicák, felturbózott verdák és egy brutálisan agyament csapat pörgeti a kerekeket. Vin Serento kemény fickó, akinek dagadó izmokért és jó dumákért nem kell a szomszédba menni. Ő az illegális utcai versenyek királya, aki mindent tud a kocsikról és arról is, hogy a menő filmekbe mindenképp kell egy cool ázsiai csávó, egy modellből lett színésznő és persze egy híres rapper. A bandához a beépített zsaru, Lucas White is csatlakozik, aki szintén nem kispályás, egyszarvúval kimázolt autója a bizonyíték rá, hogy méltó Vin csapatához.

Vin Serento kemény fickó | Filmrakat.hu

És mivel adrenalinból sosem elég, a halálosan vakmerő bandatagok fejükbe veszik, hogy keresztbe tesznek az alvilági Juan Carlos de la Solnak, aki a helyi Taco Bellben rejtegeti piszkos pénzét. Tervük legalább olyan merész, mint fondüzni egy száguldó verdában. Ha nem jutnak hozzá a zsákmányhoz, akkor nincs más választás: az egész csehót el kell vontatni a pénzzel együtt. Hogy mi sül ki ebből? Oltári nagy szívás.

Bombanők, benzingőz, dagadó izmok. Superfast a Filmrakatban.

A műfaj nagyágyúi, a Bazi nagy film, a Horrorra akadva, és a Csajozós film alkotói most a nagy sikerű Halálos iramban-sorozatot vették célba, és készítettek egy oltári poéndömpinget, amiben a Halálos iram elmúlt 10 évének legfontosabb karakterei felbukkannak ilyen-olyan haláli helyzetben.

Superfast – trailer eredeti nyelven

A film plakátja

Superfast - Haláli iramban (2015) amerikai vígjáték - plakát

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Superfast – Haláli iramban (2015) amerikai vígjáték - vígjáték | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

húsz + hét =