Súlyosan megsérült Carey Mulligan

> Filmrakat.hu | 2015. április 25. szombat

Távol a világ zajától (2015) amerikai romantikus filmA Távol a világ zajától (Far from the Madding Crowd) című romantikus film forgatásakor súlyosan megsérült Carey Mulligan. A sérülést akkor vették komolyan, amikor az egyik jelenet felvétele közben elvágódott a partnere előtt.  Filmsztárok a Filmrakatban.

Hirdetés:

{adinserter 4}

A filmezés veszélye műfaj. Nem kell ahhoz vad akciómozit készíteni, hogy a benne dolgozók tudják: sosincsenek biztonságban. A Thomas Hardy regénye alapján készült, a 19. századi, vidéki Angliában játszódó Távol a világ zajától (12) csupa szelídség és romantika, főszereplője, Carey Mulligan mégis azt mondja: a munka egy jó részére nem is emlékszik – ugyanis súlyos fejsérülés érte a forgatáson.

A biztonságunkért felelős ember folyton amiatt aggódott, hogy birkák vannak a díszletben – mesélte egy tévéshow-ban a színésznő –, de a lovaglós jeleneteim kicsit sem zavarták őket. A fináléban egy ház sarkánál lovagolok, és ahogy fordultam, ledobott a ló, és én pont fejre estem. Tíz perccel később vettük fel a nagy szerelmi vallomást: én felvétel közben térdre estem, a partnerem, Matthias Schoenaerts meg azt hitte játszom, úgyhogy folytatta a szövegét. Egészen addig, míg teljesen el nem terültem.

A filmen szerencsére nincs nyoma mindennek: izgalmak ugyan bőven vannak benne, de azok inkább akörül forognak, hogy melyik férfinek nyújtja szívét magányos, öntudatos női főszereplője.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Súlyosan megsérült Carey Mulligan - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

négy × kettő =