Street View a premieren

By | 2013. június 2. vasárnap
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A filmek nem szoktak a Google Street View-val foglalkozni, a Gyakornokok [+12] (The Internship, hazai bemutató: 2013. június 13.) című vígjátékkal kapcsolatban most mégis előtérbe került.

Hogy foglalkozunk vele a Filmrakat mozimagazinba is, annak az említett film két komédiása, Owen Wilson és Vince Vaughn az oka, akik nem kis feltűnést keltettek a Gyakornokok Los Angeles-i bemutatóján.

Owen Wilson és Vince Vaughn a vörös szőnyegen. Kár hogy a Street View kocsi nem fért a képre...

Owen Wilson és Vince Vaughn a vörös szőnyegen. Kár hogy a Street View kocsi nem fért a képre…

Street View – mi az?

A Google térkép egyik szolgáltatása az utcakép nézet, melynek az a lényege, hogy a térképen keresett helyet virtuálisan felkereshetjük, bolyonghatunk az utcákon, forgolódva nézelődhetünk az adott városok terein. Ehhez azonban az kell, hogy a Google az adott helyet különleges kameráival lefényképezze és a képeket az utcakép nézetben elérhetővé tegye. Legutóbb április végén jelentek meg Magyarországon a Street View feliratos autók, tehát hazánk településeinek újrafényképezése nem sokkal ezelőtt megtörtént.

Gyakornokok plakát

Owen Wilson és Vince Vaughn IQ maratonjának filmje: Gyakornokok

Limuzin helyett

A Gyakornokok Los Angeles-i gálapremierjére – ahogy a nagyobb költségvetésű filmek esetén az már lenni szokott –  a legtöbb filmsztár nagy fekete limuzinon érkezett de Owen Wilson és Vince Vaughn nem szereti a szokványos megoldásokat. Mivel a vígjáték két munkanélküli karóraügynökről szól, akik megpróbálnak állást szerezni – a világ legjobb munkahelyén – a Google-nél, a belépő stílszerű volt: a komédiás-pár az óriásvállalat Street View fotós kocsiján érkezett új filmjük első vetítésére!

Gyakornokok: Nick és Billy nem ismerik ki magukat a digitális világban

Gyakornokok: Nick és Billy nem ismerik ki magukat a digitális világban

Premierek, díszbemutatók futószalagon

A színész páros és gyönyörű kolléganőik, Rose Byrne és Jessica Szohr még együtt is marad egy ideig: az amerikai premier után Európában is számos helyen személyesen mutatják be az új vígjátékot – de azután hosszú szünet következik: Vince Vaughn-nak augusztusban megszületik második gyereke (lánya, Locklyn akkor lesz két és fél éves), és azt ígéri, egy időre csak a családjának szenteli magát.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

4 × kettő =

Címlapról

Szakállt és bajuszt hord Gerard Butler új akciófilmjében

Gengszterzsaruk - Gerard Butler bajuszt és szakállt visel
Ez önmagában nem egy nagy hír, de ha megnézzük a Gengszterzsaruk filmelőzetesét, akkor látható,...
Tovább

Filmelőzetes: Szabadulószoba

Szabdulószoba trailer
Tyler 30. születésnapjára egy nem mindennapi ajándékot kap barátnőjétől: belépőt egy rejtélyes szabadulószobába! A filmelőzetes...
Tovább

Kicsinyítés (2017) amerikai film

Kicsinyítés (2017) amerikai film
Hazai filmpremier: 2018. január 11. A túlnépesedés problémájára remek megoldást dolgoztak ki a tudósok: le...
Tovább