Star Wars-klasszikusok HD minőségben

> Filmrakat.hu | 2015. április 8. szerda
Hirdetés:

Star Wars - Az erő ébredése

Miközben mindenki az új Star Wars megjelenését várja, az eddig megjelent epizódok ismét reflektorfénybe kerülhetnek, mégpedig digitálisan felújított, HD változatban. Péntektől a teljes kollekció megvásárolható a nagy digitális áruházakban kiváló  minőségben. Star Wars hírek a Filmrakatban.

{adinserter 4}

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint a Walt Disney Stúdió, a Lucasfilm és az első hat részt hagyományosan forgalmazó 20th Century Fox hónapokig tartó tárgyalás után jutott megállapodásra a kérdésben. Ennek eredményeként az először a mozikba került Star Wars: IV. rész kivételével, amelynek jogai a 20th Century Foxnál maradtak, a Disney hozza digitálisan forgalomba a további öt epizódot.

Alan Bergman, a Walt Disney Stúdió elnöke örömmel jelentette be, hogy a hat Star Wars-film először kerül digitális HD minőségben forgalomba. A filmek az Amazon, a Google Play, az iTunes és egyéb nagy digitális forgalmazók áruházaiban vásárolhatók meg.
A filmekhez bónuszanyagokat is csomagolnak: ezek között lesznek először látható párbeszédek Star Wars-színészek között és a Star Wars: Discoveries From Inside című film kihagyott jelenetei is.

A hat klasszikus produkciót egyesével és teljes digitális gyűjteményként is meg lehet vásárolni.

Az űreposz Disneynél készülő következő epizódja, a Star Wars: VII. rész – Az ébredő Erő J.J. Abrams rendezésében decemberben kerül a mozikba.

Forrás: MTI 2015.

{adinserter 16}

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Star Wars-klasszikusok HD minőségben - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*