Star Wars 7: vége a pihenőnek

By | 2014. augusztus 13. szerda
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Harrison Ford lábtörése miatt kényszerpihenőt tartott a Star Wars 7. forgatása, ám a sztár felgyógyult, így már ebben a hónapban folytathatják a munkát.

Hirdetés:
Harrison Ford

Harrison Ford teljesen felgyógyult, folytatódhat a Star Wars forgatás

Már augusztusban folytatják a Star Wars-film 7. epizódjának forgatását, amelyet Harrison Ford balesete miatt kellett felfüggeszteni – tudta meg a Hollywood Reporter.

Ford eltörte a bal lábát júniusban, megműtötték és nyolchetes pihenőt, rehabilitációt írtak elő neki az orvosok. Ford, aki Han Solo szerepében tért vissza az új Star Wars-epizódba, akkor szenvedett balesetet a londoni forgatási helyszínen, amikor rácsukódott nevezetes űrhajója, a Millennium Falcon ajtaja. A produkció forgatását augusztus elején két hétre kénytelenek voltak felfüggeszteni, hogy megvárják Ford felépülését.

Harrison Ford – látszólag jó egészségben – részt vett hétfőn a The Expendables – A feláldozhatók 3. című film hollywoodi premierjén. Az új Star Wars-film forgatása Abu-Dzabiban kezdődött, a felvételeket az angliai Pinewood filmstúdióban folytatták. Egyelőre nem tudni, hogy Ford visszautazik-e Londonban, hogy csatlakozzon az angliai forgatáshoz.

A J. J. Abrams rendezésében készülő űrtörténet 2015. december 18-án debütál a mozikban.

MTI | hollywoodreporter

Ha tetszik, jelezd nekünk: