Star Trek titkolózás

> Filmrakat.hu | 2013. február 18. hétfő
Hirdetés:

Star Trek – Sötétségben.

Star Trek Into Darkness a címe a legújabb sci-fi-thrillernek, ami majd csak a nyáron, június 13-án májusban kerül a hazai mozikba. A film körül nagy a titkolózás, a – beharangozónk végén látható – trailer sem sokat mond a történetről, sokkal inkább a látványosságra hívja fel a figyelmet.

Star Trek 01

Star Trek – Sötétségben

J.J. Abrams az előkészületekről

Az új Star Trek rendezője, J. J. Abrams – aki a 2009-ben bemutatott Star Trek XI-et is rendezte – a nyáron bemutatásra kerülő szuperprodukcióról szándékosan juttat el kevés információt a köztudatba.

Azt akarom, hogy a nézők ne úgy menjenek el a moziba, hogy jóformán olvasták a forgatókönyvet – mondja a rendező. – Akkor lesz emlékezetes az élmény, ha mindenki ott helyben éli át a történetet, és nem azt várja, hogy becsülettel megkapja, amiről már szinte mindent tud. És ezt nálunk a produkciós cégemnél, a Bad Robotnál mindenki elfogadja. A legfontosabb stábtagokkal, ami nyolcvanvalahány embert jelent, leültem, és arra kértem őket, hogy ha már ennyit dolgoztunk ezen a produkción, őrizzük meg az élményt a nézőknek.

Star Trek 02

Benedict Cumberbatch

Star Trek és Star Wars

J.J. Abrams egyébként rendezőként és producerként is jegyzi az új Star Trek filmet, továbbá vele kapcsolatos hír még az is, hogy elvállalta a Csillagok háborúja VII. elkészítését! Jellemző, hogy a filmet még be sem mutatták, – az amerikai bemutató időpontja: 2013. május 15-e – az alkotók már a következő rész, a Star Trek 3 elkészítése miatt aggódnak, mert mi lesz, ha a rendezői székbe a másik galaxison játszódó film kötöttségei miatt nem J.J.Abrams ül?

Teljesen lelombozna, ha nem ő csinálná a harmadik részt – mondja Chris Pine, a Star Trek Kirk kapitánya. – Lehet, hogy el fogjuk rabolni, és addig nem eresztjük, amíg le nem szerződik a következő produkcióra…

Star Trek dióhéjban

Amikor az Enterprise űrhajót hazahívják, kiderül, hogy egy a szervezeten belülről jövő megállíthatatlan erő felrobbantotta a flottát, és mindent, amit a flotta képviselt, és ezzel a világunkat válságba sodorta. Kirk kapitánynak személyes elszámolni valója is van, elindítja az embervadászatot a háborús zónába, hogy elkapja az embert, aki maga egy tömegpusztító fegyver. Miközben hőseinket beszippantja az élet és halál világméretű sakkjátszmája, szerelmek kerülnek veszélybe, barátságok szakadnak szét, és áldozatokat kell hozni az egyetlen családért, ami Kirknek maradt, azaz a legénységért.

Szinkronos előzetes

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Star Trek titkolózás - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*