St. Vincent

> Filmrakat.hu | 2014. október 5. vasárnap
Hirdetés:
Olvasói értékelés: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Még nincs értékelés)

St. Vincent (2014) színes, amerikai vígjáték. A mogorva Vincent új szomszédokat kap a frissen elvált Maggie és 12 éves fia személyében. A barátságtalan öregember és Oliver szép lassan összebarátkoznak. Filmajánló a Filmrakatban.

St. Vincent amerikai vígjáték 2014

St. Vincent (+12)
Színes, feliratos, amerikai vígjáték – 2014

Írta: Theodore Melfi Producer: Don Block, Peter Chernin, Társproducer: G. Mac Brown Operatőr: John Lindley Zeneszerző: Theodore Shapiro
Szereplők: Naomi Watts, Bill Murray, Melissa McCarthy, Chris O’Dowd, Terrence Howard, Katharina Damm
Rendező:Theodore Melfi

Magyarországi premier: 2014. október 30. Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary Kft.

A nemrég elvált Maggie és 12 éves fia, Olivér.

St. Vincent – Filmajánló

A nemrég elvált Maggie és 12 éves fia, Olivér, a háborús veterán Vincent mellé költöznek. Már a bemutatkozás sem alakul problémamentesen, de a kisfiú egyik nap kizárja magát lakásból és kénytelen a barátságtalan szomszéd segítségét kérni, aki kénytelen beletörődni, hogy a fiúra neki kell vigyázni, amíg az anyja haza nem ér a munkából.

ST. VINCENT - főszerepben Bill Murray
Mivel Vincent szemmel láthatóan nyakig ül az adósságban és igen nagy szüksége van a pénzre, ezért Maggie felajánlja neki, hogy legyen Olivér bébiszittere és vigyázzon rá minden nap az iskola után. Vincent nem mondható egy szentéletű embernek, és ebből a rá bízott kisfiút sem hagyja ki: Olivérnek alkalma nyílik megismerkedni a szerencsejátékkal, az alkohollal, és férfi barátnőjével, egy orosz prostituálttal is.

St. Vincent – feliratos filmelőzetes

{adinserter 4}

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. St. Vincent - vígjáték | Filmrakat.hu