Spongyabob elvetemült kalóz ellenfele: Antonio Banderas

> Filmrakat.hu | 2015. január 20. kedd

Antonio Banderas a kalózkapitányKülönös kalandok várnak Antonio Banderasra a SpongyaBob: Ki a vízből! című új 3D-s filmben. SpongyaBob Kockanadrág, a világ kedvenc gerinctelen tengerlakója most először lép a szárazföldre, hogy a mi világunkban teljesítse eddigi legszuperhősiesebb küldetését, melyben vissza kell szereznie a Banderas által alakított kalózkapitánytól a herkentyűburger titkos receptjét!{adinserter 4}

Hirdetés:

A szuperküldetés összehozza a legádázabb ellenfeleket is: SpongyaBob összefog örök riválisával Planktonnal, hogy a tér és az idő határait átszelő utazásuk során felfedezzék saját szupererejüket és szembeszálljanak Burgerszakállal, az elvetemült kalózzal, akinek más tervei vannak a tengermélyi finomságokkal. A kalózt a hollywoodi legenda, Antonio Banderas alakítja, tehát a filmben az animáció keveredik az élőszereplős jelenetekkel és mindezt 3D-ben teszi!

Lubickolt Burgerszakáll szerepében Antonio Banderas

Tényleg iszonyú jól szórakoztam – erősíti meg Banderas. – Nagyon meleg volt és a szakállam szúrt egy kicsit, de a forgatás minden percét élveztem. A lányom és én is imádjuk SpongyaBobot, ezért bolond lettem volna visszautasítani egy szerepet, amelynek révén együtt játszhatok vele.

Banderas korábban is kapcsolatba került az animációs filmekkel, hisz ő kölcsönözte a hangját Csizmás Kandúrnak a Shrek-trilógiában és a Csizmás, a kandúrban. Igaz, most nem csak a hangját adja, ő maga Burgerszakáll, a kalózkapitány!

A SpongyaBob: Ki a vízből! című új 3D-s film 2015. február 12-től lesz látható a hazai mozikban.

{adinserter 10}

SpongyaBob: Ki a vízből! - plakát

 

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Spongyabob elvetemült kalóz ellenfele: Antonio Banderas - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

öt × 2 =