Spinosaurus a világ legnagyobb ragadozója

> Filmrakat.hu | 2014. szeptember 25. csütörtök

Spinosaurus aegypticatust a világ legnagyobb ragadozója, tőle fogunk majd rettegve a székbe préselődni, ha meghalljuk és meglátjuk jövőre a a Jurassic Worldben!

Hirdetés:

{adinserter 4}

Sokáig töprengtek a rajongók, milyen meglepetéssel fog előhozakodni a Jurassic World című dinós produkció, amivel überelheti a sorozat előző részeit. A raptorok már megvoltak, a T-Rexnek is főszerep jutott, és repülő ragadozó gyíkok is megkeserítették már a hősök életét. A Jurassic Worldben sikerül egy olyan vízi ragadozót bemutatni, amely a valaha élt legnagyobb a bolygó történetében, roppant félelmetes, de közben úgy fest, minta másnaposan találta volna ki egy alien-film űrlénytervezője. A 18 méteres szörnyeteg kicsit hasonlít a cápára és a krokodilra, de közben kacsalábakkal kalimpál a vízben.

A Spinosaurus elég régen, 95 millió évvel ezelőtt élt. Egyszer már szerepelt egy rövid jelenet erejéig a Jurassic Park-sorozatban: a harmadik részben legyőzött egy T-Rexet egy szárazföldi összecsapásban. Most azonban az új koncepció szerint vízi csatára fog sor kerülni, ami sokkal látványosabb ütközet lesz, tekintve, hogy a Spinosaurusnak ez a lételeme.

A Spinosaurus aegypticatust már vagy száz éve nyilvántartják, de az első leleteket nem tudták megfelelően tanulmányozni, mert megsemmisültek a második világháborúban. Viszont nemrég új csontok kerültek elő egy marokkói ásatáson, és akkor derült ki, hogy Spino főleg vízi életmódot folytatott. Amikor a kutatók a maradványok alapján modellezték, hogyan nézhetett ki a szörnyeteg, megdöbbenve konstatálták, hogy inkább hasonlított egy űrlényre, mint egy földi teremtményre.

Akik már látták a Spinosaurus aegypticatust:

Jurassic Word - jelenetfotó

Jurassic World jelenetfotó – hazai bemutató: 2015. június

 

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Spinosaurus a világ legnagyobb ragadozója - Filmek | Filmrakat.hu
Filmajánló kategória: Filmek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

2 × 4 =