Sigourney Weaver: feltámad Dr. Augustine?

By | 2014. június 10. kedd
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Dr. Grace Augustine szerepében ismét Sigourney Weaver színésznőt láthatjuk, a készülő Avatar folytatásban? Valószínű, hogy nem, de a színésznő mégis csatlakozott az Avatar folytatásának szereplőgárdájához, a film forgatása még idén megkezdődik – értesült a deadline.com hollywoodi portál. Hogy is van ez?

Hirdetés:
Sigourney Weaver

Sigourney Weaver

A korábban bejelentett szereposztás szerint Sam Worthington, Zoe Saladna és Stephen Lang is látható majd a filmvásznon. Weaver visszatérése azért izgalmas, mert a távoli Pandora bolygón játszódó, minden idők legnagyobb bevételű hollywoodi alkotásnak elkönyvelt filmben a színésznő által alakított tudósnő elhunyt.

“Sigourneynek és nekem hosszú alkotói múltunk van, amely egészen 1985-ig, A bolygó neve: Halál című filmig nyúlik vissza. Barátok vagyunk, akik mindig jól dolgoztak együtt, így egyszerűen jogosnak tűnik, hogy visszatérjen az Avatar folytatásaiban” – közölte James Cameron, a film rendezője.

James Cameron

James Cameron

Az Oscar-díjas filmes még annyit elárult, hogy mivel Weaver karaktere meghalt a filmben, a színésznő az Avatar-folytatásokban “egy másik, sok szempontból még izgalmasabb hőst” alakít majd.

Korábban kiderült, hogy az egyelőre cím nélküli folytatásokat gyors egymásutánban forgatják, az első 2016 decemberében kerülhet a mozikba, a második egy évvel később, a harmadik pedig 2018 decemberében.

Forrás: deadline.com | MTI 2014. június 10.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

7 + 17 =