Sicario – A bérgyilkos Cannesban és Magyarországon

> Filmrakat.hu | 2015. május 18. hétfő

Sicario – A bérgyilkos Cannesban és Magyarországon | Filmrakat.huEmily Blunt, Benicio Del Toro és Josh Brolin alakítja a főbb a Sicario – A bérgyilkos című thrillerben, melyet hamarosan bemutatnak a 68. Cannes-i Filmfesztiválon, ősztől pedig a hazai mozikban is látható lesz.

Hirdetés:

{adinserter 4}

A múlt héten kezdődött 68. Cannes-i Filmfesztiválon nagyon erős mezőny állt össze az Arany Pálmáért való küzdelemben. Több szaklap a 19 versenyfilm között az egyik legjobban várt filmként említette a kanadai rendező, Denis Villeneuve legújabb alkotását, a Sicario – A bérgyilkost. A mexikói határnál játszódó thrillerben Emily Blunt egy FBI ügynököt játszik, aki egy különleges ügynökkel (Josh Brolin) és egy sötét múltú kolumbiai bérgyilkossal (Benicio Del Toro) szövetkezik, hogy egy vakmerő akcióban lekapcsolják Mexikó legnagyobb drogbáróját.

Villeneuve előző filmjeiben az erőszakot, és az abból fakadó bosszút állította középpontba. Filmjeinek hangulata nagyon egyedi, magával ragadó, és feszültséggel teli. A 2013-as Fogságban című thrillerével végérvényesen kivívta a szakma és a nézők elismerését. Akkor Hugh Jackman, és Jake Gyllenhaal vergődött egy gyermekrablási ügyben.

A 47 éves rendezőt váratlanul érte, hogy legújabb filmjét beválogatták a legrangosabb nemzetközi fesztivál programjába.

Régi vágyam volt, hogy az egyik legrégebbi filmfesztiválon az én filmem is versenybe szállhasson. Teljesen meghatott, hogy részt vehetek az idei Cannes-i Filmfesztiválon. – nyilatkozta a rendező az egyik neves lapnak. Villeneuve azt is elárulta, hogy a filmje eléggé erőszakos, és sötét hangulatú lesz. – Az erőszak ördögi köréből nehéz szabadulni. És hogy van-e belőle kiút? A filmem erre keresi a választ.

Emily Blunt a Sicario – A bérgyilkos című filmben | Filmrakat.hu

Emily Blunt a Sicario – A bérgyilkos című filmben

A Sicario – A bérgyilkos világpremierje május 19-én lesz Cannes-ban. A filmrajongóknak még egy kicsit várniuk kell Villeneuve legújabb alkotására, ugyanis az izgalmas thrillert ősszel kezdik vetíteni a világ számos országában, köztük Magyarországon is. A film tervezett hazai bemutatója: október.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Sicario – A bérgyilkos Cannesban és Magyarországon - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

1 + 19 =