A séf

By | 2014. augusztus 17. vasárnap
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Színészként, íróként és rendezőként is jegyzi a filmet Jon Favreau. A séf című szívmelengető vígjátékban egy önmagát kereső szakácsot alakít, aki végül egy lerobbant büfékocsiban találja meg önmagát. A legnagyobb sztárokat csak a legjobb filmek tudják összehozni. Ebben a vígjátékban Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, és Dustin Hoffman is szerepel!

Hirdetés:
A séf - plakát

A séf – plakát

A séf (+6)
2014 – színes amerikai filmvígjáték

Író, rendező: Jon Favreau
Producer: Peter Fruchtman
Szereplők: Jon Favreau, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sofía Vergara, Dustin Hoffman, Emjay Anthony

Hazai mozibemutató: 2014. október 02. Forgalmazza a Big Bang Média.

A jó hírű séf és csapata

A jó hírű séf és csapata

A séf – filmajánló

Carl Casper (Jon Favreau) egy híres séf, aki mindent tud az ételről, de egyre kevesebbet a fiáról és az életről. A twitterről pedig azt sem tudja, hogy eszik-e vagy isszák. Döbbenten veszi tudomásul, hogy ezrek olvasták a sületlenségeket, amit egy komisz ételkritikus pikírt kritikájára válaszolt. Mikor munkanélküli lesz, volt neje (Sofía Vergara) unszolására elhatározza, hogy elfogadja a nagyképű volt pasijának (Robert Downey Jr.) a segítségét és megvalósítja egy régi álmát: nekivág Amerikának egy büfékocsival.

Az amerikai büfékocsi

Az útra elkíséri a kisfia és hűséges séf barátja (John Leguizamo), hogy együtt segítsenek Caspernek rájönni miért is érdemes élni. Természetesen a kubai szendvicscsodákon kívül.

A séf – feliratos hivatalos filmelőzetes

Jon Favreau (eredeti neve: Jonathan Favreau) (Queens, New York, 1966. október 19. –) amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró, író

Jon Favreau (eredeti neve: Jonathan Favreau) a séf: amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró, író

 

Ha tetszik, jelezd nekünk: