Schwarzenegger küzd Schwarzenegger ellen

- Filmrakat.hu | 2015. január 31. szombat

Schwarzenegger saját magával harcolt a Terminator: GenisysbenA rajongók minél előbb szeretnének mindent megtudni a nyáron bemutatásra kerülő új Terminátor filmről, a alkotók pedig titkolóznak amíg lehet. Csak lassan csepegnek az információk – de azért csepegnek!
{adinserter 4}

Hirdetés:

Újabb fontos információ szivárgott ki a következő Terminátor-filmmel kapcsolatban. Azt eddig is lehetett tudni, hogy szerepelni fog a történetben a digitálisan feljavított fiatal Arnold Schwarzenegger, azaz az eredeti T-800-as Terminátor, amelyet Sarah Connor, az emberiség megmentőjének anyja likvidálására küldenek vissza a jövőből. Most egy bennfentes elárulta, hogy a fiatal T-800-as összecsap az idős Terminátorral – az élő szövet ugyanis öregszik a fémvázon –, és az olümposzi küzdelemből utóbbi kerül ki győztesen. Az idős Terminátor azonban harc közben súlyos sérüléseket szerez, ami kihat a film további cselekményére. Persze halálos sebektől nem kell tartani, hiszen az alkotók újabb trilógiát terveznek.

Terminator: Genisys – hazai bemutató: 2015. július 2.

{adinserter 10}

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Schwarzenegger küzd Schwarzenegger ellen - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

húsz − 20 =