Scarlett Johansson kapta A páncélba zárt szellem főszerepét

By | 2015. január 6. kedd
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Egy japán anime játékfilmes újragondolásában vesz részt a népszerű színésznő: Scarlett Johansson a Ghost In The Shell új feldolgozásának főszerepét alakítja. Sztárhírek a Filmrakatban.

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson – Lucy

A húsz éve bemutatott, Ghost In The Shell – Páncélba zárt szellem című japán anime játékfilmes feldolgozásának főszerepét alakítja Scarlett Johansson – értesült a Variety.com.

A népszerű színésznőt legutóbb a Lucy című sci-fi akciófilmben és az Amerika Kapitány – A tél katonája című képregényfilmben is láthatta a közönség.

A Ghost In The Shell című filmet a brit Rupert Sanders rendezi. Az eredeti japán produkció az 1989-ben megjelent mangából készült. A futurisztikus történetben egy kiberbűnözőt üldöz a japán hatóságok egy speciális egysége, Johansson egy rendőrnőt játszik. A DreamWorks stúdióban születő film producere Avi Arad és Steven Paul. A forgatókönyvet Bill Wheeler írta, az executive producer Mark Sourian lesz.

A Variety szerint a DreamWorks stúdiót alapító Steven Spielberg nagy rajongója az eredeti animének, és régi terve volt játékfilmes feldolgozása. Scarlett Johansson megnyerésével sikerült olyan sztárt szerződtetni a produkcióhoz, akivel biztosan zöld jelzést kapnak a forgatáshoz.

A 30 éves filmcsillag Lucy című akciómozija világszerte csaknem 400 millió dolláros jegybevételt hozott, Spike Jonze A nő című filmjével pedig komoly kritikai sikert is aratott.

Forrás: MTI 2015.

Ha tetszik, jelezd nekünk: