Samba (2014) francia romantikus vígjáték

> Filmrakat.hu | 2015. február 20. péntek
Hirdetés:

Samba (Omar Sy) és Alice (Charlotte Gainsbourg)Az egész Európát foglalkoztató bevándorlás kérdése az alapja a Samba című francia romantikus filmvígjátéknak. A főszereplő (Omar Sy) színes bőrű szenegáli férfi tíz évi illegális franciaországi tartózkodás után elkapja a bevándorlási hivatal. Ám egyik hölgyalkalmazott a segítségére siet… Filmajánló a Filmrakatban.

Samba (+12)
Színes, szinkronizált, francia romantikus vígjáték, 2014, 120 perc

Delphine Coulin regénye alapján a forgatókönyvet írta és a filmet rendezte: Olivier Nakache, Eric Toledano. Producer: Nicolas Duval-Adassovsky, Laurent Zeitoun, Yann Zenou. Fényképezte: Stéphane Fontaine. Vágó: Dorian Rigal-Ansous

Szereplők: Omar Sy, Charlotte Gainsbourg, Tahar Rahim

Országos bemutató: 2015. március 19. Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

Samba a bevándorlási hivatalban

Samba – filmajánló

A szenegáli bevándorló Samba (Omar Sy) Franciaországban egy hotel mosogatófiújaként dolgozik, megtakarított pénzét pedig családjának küldi haza. Amikor egy állásinterjún elutasítják, felmerül a veszélye, hogy kiutasítják az országból. A félénk bevándorlási hivatalbeli alkalmazott, Alice (Charlotte Gainsbourg) megígéri, hogy segít neki, ám hiába kellene távolságot tartania, az életvidám, sármos férfinak nem tud ellenállni és kis idő elteltével belé habarodik. A Samba érzékeny emberi történet pompás humorral és a vígjátéki vonal mellett felszínre törő érzelmekkel.

Olivier Nakache és Eric Toledano filmje

Olivier Nakache, Eric Toledano az Életrevalókkal fantasztikus világsikert aratott 2011-ben. Új filmjük ismét Omar Sy főszereplésével készült, az Életrevalókhoz hasonló életigenlő, humanista, sok humorral átszőtt, érzelmeket sem nélkülöző alkotás. Omar Sy partnere a filmben A nimfomániás sztárja, Charlotte Gainsbourg. A Samba a francia mozikban a mozis toplista első helyén nyitott, és az év egyik legnagyobb filmsikere volt hazájában. Emellett Európa szerte szép sikereket ért el különféle mozibemutatói során.

Samba trailer eredeti nyelven, angol felirattal

 

 

Hirdetés:

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenteképek, trailerek. Samba (2014) francia romantikus vígjáték - romantikus | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*