Sam Taylor-Johnson nem vállalta a folytatást

> Filmrakat.hu | 2015. március 27. péntek

A szürke ötven árnyalata című könyv egyik legbizarrabb részletérőlA szürke ötven árnyalata könyv formájában trilógiaként lett népszerű az olvasók körében. Az első részből forgatott erotikus film jól teljesített a mozipénztáraknál, így borítékolható a folytatás, ám az már az első film rendezője, Sam Taylor-Johnson nélkül fog elkészülni: a rendezőnő nem vállalta a folytatást!

Hirdetés:

{adinserter 4}

Sam Taylor-Johnson, A szürke ötven árnyalata című erotikus film rendezője nem vállalta a folytatások leforgatását – közölte a Deadline.com hollywoodi hírportál.

A rendezőnő E. L. James A szürke ötven árnyalata című bestseller-trilógiájának első részét jegyezte. Az Universal stúdióban készült produkció világszerte 500 millió dolláros jegybevételre tett szert Valentin-napi bemutatása óta.

A szürke ötven árnyalatának megrendezése intenzív, hihetetlen kirándulás volt, amiért nagy hálát érzek, és köszönöm az Universalnak is. Nagyon jó kapcsolatba kerültem a színészekkel és a stáb tagjaival, különösen Dakotával és Jamie-vel. Bár nem rendezem meg a folytatásokat, sok sikert kívánok annak, aki a második és harmadik epizódot átveszi – fogalmazott Sam Taylor-Johnson.

A Universalnak tehát sürgősen új rendező után kell néznie. A dúsgazdag vállalkozót alakító Jamie Dornan és a szeretőjét játszó Dakota Johnson továbbviszik szerepüket a folytatásokban.

Nem titok, hogy Taylor-Johnson úgy érezte, meg van kötve a keze, mivel a trilógia szerzője teljes körű beleszólást kapott a filmbe, ami példátlan egy debütáló író esetében.

Deadline.com | MTI 2015.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Sam Taylor-Johnson nem vállalta a folytatást - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhárom + 16 =