Sam – Kis madár nagy kalandja 3D (2015) francia animációs film

Szerző | 2015. február 15. vasárnap
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Sam a fészekből kiesve veszíti el a családját, épp mikor a tojásból kikel A Sam – Kis madár nagy kalandja (Yellowbird) című animációs film egy kedves családi mese az önmegvalósításról, az önmagunkba vetett hitről és a csapatmunkáról. A történet egy kismadár útját meséi el, aki nekivág, hogy saját családot találjon magának és akinek semmi keresnivalója az az elvándorló madár raj élén. Filmajánló a Filmrakatban.

Hirdetés:

Sam – Kis madár nagy kalandja 3D (+6)
francia animációs film, 2015,

Rendező: Christian De Vita
Író: Antoine Barraud

Mozibemutató dátuma: 2015. április 23. Forgalmazza a Big Bang Media.

A legvalószínűtlenebb hős: Sam

Sam – Kis madár nagy kalandja: filmajánló

Sam a fészekből kiesve veszíti el a családját, épp mikor a tojásból kikelne. A kis Katicabogár fogadja örökbe, aki az erdő közepén egy elhagyatott kunyhóban neveli fel. Amikor itt az ideje, hogy a madarak Afrikába költözzenek, Darius-t, a falka legidősebb tagját megsebesíti egy nagy, éhes macska. Sam van kéznél, hogy meghallgassa Darius titkait a repülésről, így ő lesz az új vezér. Habár Samnek nincsen tapasztalata a vándorlásban vagy a vezetésben, gyorsan meg kell tanulnia mindezt. Mivel nem hisz önmagában, eltéved a sarkvidéken, így szembe kell néznie félelmeivel és meg kell tanulnia követnie az ösztöneit.

Eltévedt a madárcsapat!

Ez egy nagyon egyszerű film, egy beavatási történet, és egy igazi vígjáték; egy film, amely vonzó lesz az egész család számára, a legfiatalabbaktól az idősebbekig.

Sam – Kis madár nagy kalandja: szinkronizált trailer

Sam - Kis madár nagy kalandja 3D (2015) francia animációs film - plakát

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Sam – Kis madár nagy kalandja 3D (2015) francia animációs film - animációs | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizennégy + tizenegy =