Rosie a kapcsolat a két film között

> Filmrakat.hu | 2015. május 8. péntek

Rosie Huntington-Whiteley színésznő a kapcsolat a két film közöttRosie, azaz Rosie Huntington-Whiteley a kapcsolat a hamarosan bemutatásra kerülő Mad Max – A harag útja című akciófilm és A kém című vígjáték között. A Mad Maxben szerepel a gyönyörű színésznő, az ügynökös filmvígjátékban viszont nem. Akkor most mi van? Pontosan elmagyarázzuk a cikkben!

Hirdetés:

{adinserter 4}

A nyári mozivilág két közelgő nagy sikere egy könnyed, dilis kémkomédia, és egy benzingőzös, harcos őrület. A kém (Spy) és a Mad Max – A harag útja (Mad Max: Fury Road) között mégis van egy erős összefüggés. A Mad Max-ben elszabaduló sivatagi háborúban fontos szerepet játszik a szuperdögös szupermodell, Rosie Huntington-Whiteley, aki vagy öt éve A kém-ben önmaga paródiáját alakító Jason Statham-mel jár.

A 175 centi magas szépség úgy gondolja, hogy őt senki nem ismeri fel: a hétköznapi életét az teszi lehetetlenné, hogy bármerre mennek, Statham-rajongókba ütköznek.

Nemrégiben valaki megszólt, hogy nem magunk intézzük a bevásárlást – panaszkodott a lélegzetelállító színésznő. – De mit tehetnénk? Ha Jason lemegy a Tescóba egy liter tejért, rögtön előpattan húsz fotós, és őt fényképezi. Így képtelenség normálisnak lenni.

Azért néha mégis sikerül: a titokzatos, de harcias sivatagi arisztokratát alakító nő és a kémvilág legmacsóbb férfiját játszó színész nemrégiben közös házat vett Beverly Hillsben, és már a családalapításon gondolkodnak… persze, csak a hosszú távon.
Először jöjjön a Mad Max és A kém!

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Rosie a kapcsolat a két film között - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenkilenc − 1 =