Robert Downey Jr. felesége A bíró című film próbáiról

> Filmrakat.hu | 2014. október 17. péntek

Robert Downey Jr. játssza az egyik főszerepet A bíró (2014) című amerikai filmben, melynek egyik producere Susan Downey, a főszereplő felesége. A szavaiból kiderül, van-e értelme a film felvétele előtt próbálni a sztárokkal.

Hirdetés:
A bíró (Robert Downey Jr, Robert Duvall)

A bíró (The Judge) hazai bemutató: 2014. október 23.

A producer és a rendező sokszor nem ért egyet. Még akkor sem, ha ugyanaz a személy tölti be mindkét szerepet. David Dobkin A bíró (12)  producer-rendezője már a forgatás előtt összeveszett magával. A direktor ugyanis ragaszkodott hozzá, hogy három főszereplője, Robert Downey Jr, Robert Duvall és Vera Farmiga komoly próbafolyamatban vegyen részt a forgatás megkezdése előtt. Ahogy az újságíróknak elmondta, mint producer nevetségesnek találta ezt a kívánságot: ilyen kaliberű sztárok már nem szoktak próbálni.

A film felvétele során azután a rendező rájött, hogy a producer-énjének volt igaza – de erről már producertársa, Susan Downey, a főszereplő felesége számolt be.

– Végül is megvoltak a próbák, és minden résztvevő nagyon élvezte – mesélte a producer asszony. – Minden jelenet tele volt humorral, feszültséggel, öröm volt nézni a színészeinket. De a legizgalmasabb az volt az egészben, hogy a forgatáson Downey, Duvall és Farmiga is egészen mást csinált, mint amit bepróbáltak. Ők megjósolhatatlan színészek: akkor igazán jók, amikor eltérhetnek attól, amiben előre megegyeztek. Olyankor szikrázik körülöttük a levegő. Szerencsére, a rendező is hamar megértette ezt, és végül elmaradtak a tervezett próbák: így lett különleges a film.

{adinserter 4}

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Robert Downey Jr. felesége A bíró című film próbáiról - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

4 × 3 =