Robbantott a mozipénztárakban a Wonder Woman!

By | 2017. június 10. szombat
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Wonder Woman igazi csodát tett a nyári moziszezonnal. Az első női szuperhősről szóló film (már a mozikban) számos rekordot megdöntve robbantotta a bevételi toplistáka.

A múlt hétvégén, közvetlenül a premierje után az Egyesült Államokban 100 millió, a világ másik 55 országában több mint 122 millió dollár bevétel gyűlt össze belőle. Ezek az eredmények bőven elégnek bizonyulnak ahhoz, hogy kihirdethessük: Patty Jenkins, a Wonder Woman forgatásának irányítója a világ legsikeresebb női filmese: női rendezőnek még sosem sikerült ilyen első hétvégi eredményt produkálnia. Ugyanígy bajnok az I. világháború frontvonalaiban is bátran küzdő kardos amazon: női szuperhős soha nem aratott még ekkora sikert. A szakértők pillanatnyilag úgy számolják, hogy csak az USA-ban 300 millió dollár körüli lesz a bevétele; a sikerhez valószínűleg az is hozzájárul, hogy – bár látványos akciófilmről van szó – mégis egyformán népszerű a női és férfi nézők körében is.
Wonder Woman - kasszasiker title=
A film nálunk is igazi közönségsiker: egyetlen hétvége alatt több mint 36 ezren vettek rá jegyet, így a film valószínűleg a nyár egyik szenzációja lesz.

Nem is csoda, hogy már bejelentették: elkészül a Wonder Woman 2. része. A főszereplő és a rendező személye természetesen nem változik, a történet ezúttal korunk Amerikájába vezeti majd gyönyörű hősnőjét.

Forrás: IC Press

Továbbiak a filmről:

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról

Öt szinkronos filmklip a Megjött apuci 2-höz

Megjött apuci 2 (2017) amerikai vígjáték új trailer
Filmelőzetesnek itt van öt új szinkronizált filmklip a Megjött apuci 2 című amerikai filmvígjátékhoz.
Tovább

Az igazi csoda (2017) amerikai családi film

Az igazi csoda (2017) amerikai családi film
Hazai filmpremier: 2017. december 14. Az igazi csoda egy film a szeretet és a kedvesség...
Tovább

Fortunata (2017) olasz film

Fortunata (2017) olasz film
Hazai filmpremier: 2018. január 11. Fortunata, erőszakos rendőr férje és kislányuk együtt élnek Róma külvárosában....
Tovább