Robbantott a mozipénztárakban a Wonder Woman!

By | 2017. június 10. szombat

Wonder Woman igazi csodát tett a nyári moziszezonnal. Az első női szuperhősről szóló film (már a mozikban) számos rekordot megdöntve robbantotta a bevételi toplistáka.

Hirdetés:

A múlt hétvégén, közvetlenül a premierje után az Egyesült Államokban 100 millió, a világ másik 55 országában több mint 122 millió dollár bevétel gyűlt össze belőle. Ezek az eredmények bőven elégnek bizonyulnak ahhoz, hogy kihirdethessük: Patty Jenkins, a Wonder Woman forgatásának irányítója a világ legsikeresebb női filmese: női rendezőnek még sosem sikerült ilyen első hétvégi eredményt produkálnia. Ugyanígy bajnok az I. világháború frontvonalaiban is bátran küzdő kardos amazon: női szuperhős soha nem aratott még ekkora sikert. A szakértők pillanatnyilag úgy számolják, hogy csak az USA-ban 300 millió dollár körüli lesz a bevétele; a sikerhez valószínűleg az is hozzájárul, hogy – bár látványos akciófilmről van szó – mégis egyformán népszerű a női és férfi nézők körében is.
Wonder Woman - kasszasiker title=
A film nálunk is igazi közönségsiker: egyetlen hétvége alatt több mint 36 ezren vettek rá jegyet, így a film valószínűleg a nyár egyik szenzációja lesz.

Nem is csoda, hogy már bejelentették: elkészül a Wonder Woman 2. része. A főszereplő és a rendező személye természetesen nem változik, a történet ezúttal korunk Amerikájába vezeti majd gyönyörű hősnőjét.

Forrás: IC Press

Továbbiak a filmről:

Ha tetszik, jelezd nekünk: