Rita Wilson eltávolíttatta melleit

Szerző | 2015. április 15. szerda

Rita Wilson színésznő, producerRita Wilson színésznő, producer – és nem mellesleg Tom Hanks felesége – saját maga juttatta el a People magazinnak, hogy a mellrák veszélye miatt eltávolíttatta melleit. Nem ő az első, aki így döntött, Angelina Jolie annak idején a The New York Times hasábjain számolt be hasonló műtétjéről.

Hirdetés:

Rita Wilson saját maga juttatta el a People magazinnak bejelentését, miszerint mellrákot diagnosztizáltak nála orvosai. A színésznő már átesett a dupla maszektómián és helyreállításon is, de úgy érezte, meg kell osztania a nagyvilággal mi történt vele. Az 58 éves színésznő állítólag jól van, és nagyon hálás családjának, és férjének, Tom Hanksnek a sok támogatásért.

Múlt héten a családom és a férjem teljes támogatásával befeküdtem a kórházba, ahol eltávolították mindkét mellem és átestem a rekonstrukciós beavatkozáson is, mindezt azért, mert emlőrákot diagnosztizáltak nálam. Most lábadozok, de, ami a legfontosabb, teljesen fel fogok épülni” – írja nyilatkozatában a Férjem védelmében sztárja.

A híresség gyógyulását egy barátjának, és saját alaposságának köszönheti. Mint kiderült, nála évek óta magas volt a mellrák kialakulásának rizikófaktora. Rita idén pár aggasztó leletet kapott, mely után biopszia útján megpróbálták kideríteni van-e rákos sejt a szervezetében. Az első patológiai vizsgálat negatív lett, de a színésznő kikérte egy másik szakorvos véleményét is, aki megállapította, márpedig rákos daganata van a hírességnek.

Az Oltári nő sztárja vallomásával arra szeretné ösztönözni a nőket, hogy járjanak folyamatos ellenőrzésre, és ne elégedjenek meg egy diagnózissal.

Tom Hanks – aki Rita Wilson szerint múlt héten még az ő kezét fogta a kórházban – éppen Budapesten tartózkodik, így igazán nehéz lehet a lábadó színésznőnek egyedül gyógyulni, illetve férjének csupán a munkára koncentrálni ebben a nehéz időszakban.

Forrás: hiradó.hu | People.com

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Rita Wilson eltávolíttatta melleit - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

egy + nyolc =