Repcsik – A mentőalakulat

> Filmrakat.hu | 2014. május 24. szombat
Olvasói értékelés: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Még nincs értékelés)

Emlékeznek még Rozsdásra, az egyszerű kisvárosi permetezőgépből lett repülőbajnokra? Most nem a versenypályán, hanem a katasztrófa elhárításban kell a kis lélekvesztőnek jeleskednie!

Hirdetés:

Repcsik  - A mentőalakulat 3

Repcsik – A mentőalakulat (KN)

2014 – színes, amerikai, szinkronizált animációs film

Rendező: Roberts Gannaway
Forgatókönyvíró: Jeffrey M. Howard

Eredeti cím: Planes: Fire & Rescue

Hazai bemutató: 2014. július 17-én. Forgalmazza a Fórum Hungary.

Repcsik  - A mentőalakulat 1

Rövid filmajánló

Rozsdás, az egyszerű kisvárosi permetezőgépből lett repülőbajnok visszatér, hogy új szerepben próbálja ki magát a Disney legújabb, nagy fordulatszámon pörgő animációs kalandfilmjében. Miután kiderül, hogy motorjában elöregedett az egyik alkatrész, veszélybe kerül a versenyzői karrierje. Egy kisebb baleset után pedig ráébred, hogy új tapasztalatokat kell szereznie, ezért, légimentőnek áll.
{adinserter 11}
Rozsdást a veterán mentőhelikopter, Penge erdőőr veszi a „szárnyai alá”, hogy légitűzoltót faragjon belőle. Ebben segítségére vannak a csapattársak: Rigó, a romantikus lelkű oltógép, a komor és bölcs Szélvihar, valamint a mindig serény, bulldózerekből és markológépekből álló Lánglovagok oltóbrigád.

Repcsik  - A mentőalakulat 2

Rozsdásnak azonban hamar rá kell jönnie, hogy a versenyzés csillogó világa után a tűzoltók életében jóval kevesebb szerep jut a rivaldafénynek és sokkal több a kemény, sokszor önfeláldozó munkának.

Repcsik  - A mentőalakulat 4

Repcsik – A mentőalakulat 4

Frissen szerzett tudására pedig nagy szüksége lesz, amikor a Dugattyúcsúcs Nemzeti Park lángba borul, ráadásul pont akkor, amikor egy fontos vendégekkel zsúfolt estély veszi kezdetét a közeli szállodában.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Repcsik – A mentőalakulat - animációs | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

négy × egy =