Rendezőként debütál Amanda Seyfried

> Filmrakat.hu | 2015. május 29. péntek
Amanda Seyfrid a Hogyan rohanj a veszTEDbe bemutatóján

Hirdetés:

Amanda Seyfrid a Hogyan rohanj a veszTEDbe bemutatóján

A kitűnő színésznő egyelőre nem filmet rendez: Amanda Seyfried a nővére esküvőjét rendezi meg a saját farmján.

{adinserter 4}

Esküvőtervezőnek csapott fel Amanda Seyfried, a Ted 2 csinos ügyvédnője. Három évvel idősebb nővére, Jenni az ő New York állambeli farmján mondja majd ki a boldogító igent.

A ceremónia szebb lesz, mint amit magamnak szeretnék – mondta a színésznő a Vogue magazinnak. – Minden figyelem a nővéremre fog szegeződni, én pedig csöndben félrehúzódom és élvezem a bulit.

Amanda imádja a tavaly októberben nem éppen olcsón vásárolt házat és a birtokot, ahol az esküvő lesz, de nem áll szándékában, hogy jövőben csak a nagy gázsiért bármilyen szerepet elvállaljon.

Túl sokat fizettek, talán nem is kellett volna elvállalnom a szerepet, de aztán vettem belőle ezt a házat. A filmkészítés azt jelenti, hogy két kemény hónapig 12-14 órát kell dolgoznod naponta. Erre rámehet az ember párkapcsolata.

Azt nem tudni, melyik volt a film, amelynek a gázsijából Amanda a farmot vette, de nem kizárt, hogy a Ted 2-re gondolt, amelyet tavaly ősszel forgattak New Yorkban. Seth MacFarlane folytatja a tabudöntögetést, mert visszatér a szabadszájú mackó és Mark Wahlberg, és előbbinek az a célja, hogy apa legyen. Amanda a műveletben segédkező ügyvédnőt játszik.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Rendezőként debütál Amanda Seyfried - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

5 + tizennyolc =