Rendezőként debütál Amanda Seyfried

By | 2015. május 29. péntek
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)
Amanda Seyfrid a Hogyan rohanj a veszTEDbe bemutatóján

Amanda Seyfrid a Hogyan rohanj a veszTEDbe bemutatóján

A kitűnő színésznő egyelőre nem filmet rendez: Amanda Seyfried a nővére esküvőjét rendezi meg a saját farmján.

Esküvőtervezőnek csapott fel Amanda Seyfried, a Ted 2 csinos ügyvédnője. Három évvel idősebb nővére, Jenni az ő New York állambeli farmján mondja majd ki a boldogító igent.

A ceremónia szebb lesz, mint amit magamnak szeretnék – mondta a színésznő a Vogue magazinnak. – Minden figyelem a nővéremre fog szegeződni, én pedig csöndben félrehúzódom és élvezem a bulit.

Amanda imádja a tavaly októberben nem éppen olcsón vásárolt házat és a birtokot, ahol az esküvő lesz, de nem áll szándékában, hogy jövőben csak a nagy gázsiért bármilyen szerepet elvállaljon.

Túl sokat fizettek, talán nem is kellett volna elvállalnom a szerepet, de aztán vettem belőle ezt a házat. A filmkészítés azt jelenti, hogy két kemény hónapig 12-14 órát kell dolgoznod naponta. Erre rámehet az ember párkapcsolata.

Azt nem tudni, melyik volt a film, amelynek a gázsijából Amanda a farmot vette, de nem kizárt, hogy a Ted 2-re gondolt, amelyet tavaly ősszel forgattak New Yorkban. Seth MacFarlane folytatja a tabudöntögetést, mert visszatér a szabadszájú mackó és Mark Wahlberg, és előbbinek az a célja, hogy apa legyen. Amanda a műveletben segédkező ügyvédnőt játszik.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizennyolc + 17 =

Címlapról

Kik alakítják leghitelesebben a terrortámadást megakadályozó katonákat?

Clint Eastwood (Forrás: IC Press Intercom)
2015 augusztusában egy állig felfegyverzett terrorista szállt fel a Brüsszelből Párizsba tartó gyorsvonatra. Három szabadságos...
Tovább

Nick Jonas különös módon vallotta be rajongását Dwayne Johnson iránt

Jumanji – vár a dzsungel (2017) amerikai fantasy vígjáték
A legújabb dzsungeles vígjáték premierjén érdekes vallomásnak lehettek fültanúi az összegyűlt újságírók. A Jumanji egyik...
Tovább

Szex, ex, szerelem (2017) francia filmvígjáték

Szex, ex, szerelem - No de atyám!
Hazai filmpremier: 2017. december 28. A párizsi történet főszereplőinek közös vonása, hogy életük alakulására jelentős...
Tovább