Rendezőként debütál a skót színész

By | 2015. február 22. vasárnap
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)
Ewan McGregor

Ewan McGregor

Ewan McGregor rendezőként is kipróbálja magát: Philip Roth Amerikai pasztorál című Pulitzer-díjas regényéből forgatja első filmjét. Korábban arról volt szó, hogy a Lakeshore Entertainment produkciójában születő drámát Phillip Noyce rendezi. Filmsztárok a Filmrakatban.

Az már régóta ismert, hogy Ewan McGregor a főszerepet is eljátssza a produkcióban: Seymour Levovot alakítja Jennifer Connelly és Dakota Fanning oldalán. A sztár a BBC News beszámolója szerint “nagy megtiszteltetésnek” nevezte, hogy dolgozhat ezen a filmen. Korábban olyan szerepeiről vált ismertté, mint a Trainspotting vagy a Star Wars előzménytrilógiája, nálunk legutóbb Az óriásölő című fantasyban szerepelt. Egy cameoszerep erejig láthattuk a Hogyan rohanj a veszTEDbe című agyament westerneben is, egy egyszerű cowboyként tűnt fel a vásáron.

Évek óta készülök a rendezésre, csak egy olyan történetre vártam, amit el kell mondanom, és azt hiszem, ebben a forgatókönyvben megtaláltam ezt a sztorit – nyilatkozta a Variety.com filmes portálnak.

A forgatás szeptemberben kezdődik az Egyesült Államokban.

Az 1997-ben megjelent Amerikai pasztorál főhőse a mintapolgár Levov, aki középiskolás éveiben legendás bajnok, majd látszólag tökéletes életet épít maga köré, ám amikor a radikálisokhoz csatlakozó lánya robbantással tiltakozik a vietnámi háború ellen, az egész kártyavár összeomlik.

Ewan McGregornak ez lesz az első filmrendezése, színészként csaknem száz filmben szerepelt már.

Forrás: MTI 2015.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról

Rettegett a filmsztár, hogy meg kell híznia a szerep kedvéért

Winston Churchill szerepében Gary Oldman (A legsötétebb óra)
Nagyon örült Gary Oldman, amikor megkínálták Winston Churchill szerepével A legsötétebb óra című filmben, aztán...
Tovább

Még a telefonkönyvet is eljátszotta volna a rendező kedvéért a filmsztár

Kicsinyítés (2017) amerikai - Matt Damon
Szerencsére erre nem került sor, főképp, hogy Alexander Payne elsősorban a Kicsinyítés (Downsizing )című szatírájához...
Tovább

Star Wars: Az utolsó Jedik (2017) amerikai sci-fi, fantasy

Star Wars: Az utolsó Jedik (2017) amerikai sci-fi, fantasy
Hazai filmpremier: 2017. december 14. Yoda utolsó tanítványa Luke Skywalker olyan fékezhetetlen Erővel találkozik, amilyet...
Tovább