Rendező, főszereplő: Christoph Waltz

By | 2015. május 7. csütörtök
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Nagy szemek (2015) színes amerikai film | Christoph WaltzChristoph Waltz Oscar-díjas osztrák színész a The Worst Marriage in Georgetown című hollywoodi filmmel debütál rendezőként – írta a Variety.com

A színész maga is szerepel az alkotásban, amely a Voltage Pictures produkciójában készül, és amelyhez Cannes-ban keresnek majd forgalmazókat. A film ötlete a The New York Times Magazine egy cikke nyomán született, amely az excentrikus Albrecht Muth (a filmben Waltz játssza) történetét eleveníti fel, aki belopta magát a tehetős idős özvegy, Viola Drath szívébe, majd elvette feleségül. Muth és Drath a legfelsőbb politikai körökbe kerültek be fényűző rendezvényeikkel. Arra, hogy Muth voltaképpen mindenkinek hazudott korábbi életéről és hátteréről, csak az után derült fény, hogy feleségére 2011-ben georgetowni otthonukban holtan találtak.

Muth 26 éves volt, amikor 1991-ben elvette a 71 éves Dratht. A férfit tavaly ítélték ötven évi börtönre a gyilkosságért.

A forgatás október közepén kezdődik. A producerek között szerepel Waltzon kívül Erica Steinberg (Becstelen brigantyk) és Nicolas Chartier. A forgatókönyv a Pulitzer-díjas David Auburn munkája.

A Becstelen brigantyk és a Django elszabadul című Tarantino-filmekben nyújtott alakításáért Oscar-díjjal elismert Waltzot a mozinézők legközelebb a Spectre című új James Band-filmben láthatják.

MTI 2015.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

három × 1 =