Red 2.

By | 2013. július 12. péntek
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A Red 2. egy olyan film, melynek elkészítését az első rész sikere követelte ki.

Red 2. amerikai akció vígjáték a hazai mozikban!

Red 2. amerikai akció vígjáték a hazai mozikban!


A nem éppen fiatal, de még mindig szuper kémcsapat két új taggal kiegészülve menti meg a világot! Bruce Willis, John Malkovich, Helen Mirren, és Mary-Louise Parker mellé csatlakozik az őrült tudós szerepében Sir Anthony Hopkins, valamint a szexi orosz kémnő szerepében Cathernie Zeta-Jones. A TV spotban még Barack Obama, az amerikai elnök is feltűnik! Ki meri azt mondani, hogy a szereposztás nem parádés?!

Red 2: az őrült tudós szerepében Sir Anthony Hopkins

Red 2: az őrült tudós szerepében Sir Anthony Hopkins (jobbra)

Red 2. [+12]

2013 – színes, szinkronizált amerikai akció vígjáték

Forgatókönyv: Jon Hoeber, Erich Hoeber
Rendező: Dean Parisot

Szereplők: Bruce Willis, John Malkovich, Helen Mirren, Mary-Louise Parker, Anthony Hopkins, Catherine Zeta-Jones,

Hazai bemutató: 2013. augusztus 08.
Magyarországon forgalmazza a ProVideo
Bruce Willis ebben a filmben is többször kerül komoly bajba

Bruce Willis ebben a filmben is többször kerül komoly bajba

Red 2. röviden

Frank Mosest (Bruce Willis), a visszavonult titkosügynököt megint utoléri a múltja. Mikor Frank egykori társa temetésére érkezik, az FBI már tárt karokkal várja őt. Egy rég elfeledett üggyel kapcsolatban hallgatnák ki, de nem sok sikerrel: Franket még azelőtt megszöktetik, hogy bármilyen hasznos információt kiszedtek volna belőle.

Marvin (John Malkovich) felbukkanásával világ körüli útra indul a profi duó, Sarah-val (Mary Louise Parker) kiegészülve. A cél: Párizs, Moszkva, London. Persze ez most nem a turistáskodás ideje. Terroristákkal, bérgyilkosokkal a nyomukban próbálják kideríteni, hogy miért akarja mindenki őket eltenni láb alól. A csapathoz a halálosan elegáns jó barát, Victoria (Helen Mirren) is csatlakozik. A félelmet nem ismerő ex-ügynökök terve: megmenteni a világot, és közben valahogy életben maradni. Mit nekik fegyveres túlerő, vagy nukleáris fenyegetés! A legjobbak sosem pihennek.

A halálosan elegáns jó barát, Victoria (Helen Mirren)

A halálosan elegáns jó barát, Victoria (Helen Mirren)

Pörögnek az akciók, repkednek a poénok: a szuper csapat nem is lehetne jobb formában. A stábhoz most két új szereplő is csatlakozott: Anthony Hopkins, aki az őrült tudós szerepében remekel, és Catherine Zeta-Jones, aki a fegyverekkel is mesterien bánó szexi orosz kémnőként toppan be Bruce Willis, azaz Frank Moses életébe.

Catherine Zeta-Jones - Red 2

Catherine Zeta-Jones nyugdíjas korú férje révén gyakori a bulvár újságok címlapján

Red 2. szinkronos filmelőzetes

http://youtu.be/OjQ5bwFra78

NSA botrány árnyékában

Az amerikai titkosszolgálati botrány – aminek az okozója az NSA (National Security Agency) titkos internetes információgyűjtési akciója volt – kapóra jött a Red 2 készítőinek.

2013 júniusában az amerikai védelmi minisztérium ügynökségéről, az NSA-ről az a hír jelent meg a sajtóban, hogy hozzáfér a legnagyobb infokommunikációs cégek adatbázisához, ellenőrizheti az óriás internetes vállalatok szerverein tárolt adatokat, például a Google, a Facebook, a Microsoft, az Apple, a Yahoo adatait. Az amerikai elnök, Barack Obama cáfolta ezt a sajtóhírt és a cáfolat egy része a Red 2-be is bekerült! A TV spot biztosan tartalmazza a sajtótájékoztató elejét, de hogy a filmben is benne van-e, az csak a moziban derülhet ki!

A nevezetes TV spot:

http://youtu.be/q3fOujbPR7s

 

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

5 × egy =