Premier előtt: Női szervek

Szerző | 2013. június 29. szombat

Az összeférhetetlen zsaruknak együtt kell működnie egy drogbáró elfogása érdekében. Nem lesz sétagalopp!

Hirdetés:

A Női szervek főszereplői, Sarah Ashburn, FBI-ügynök (Sandra Bullock) és Shannon Mullins (Melissa McCarthy) bostoni rendőr ki nem állhatja egymást, ám a munkáját mindegyik szereti. A közös cél lehet hogy összehozza őket a film végére?

Női szervek: nagydumás zsaruk, akiknek melle van!

Női szervek: nagydumás zsaruk, akiknek melle van!

Női szervek bemutató dátuma

A korábban kiadottól eltérően, A női szervek [+16] (The Heat) című amerikai akció vígjáték már 2013. július 4-től látható lesz a hazai mozikban! Pontosan egy héttel jön előbbre a bemutató, amit a Sandra Bullock, illetve Melissa McCarthy rajongók biztosan nem bánnak.

Ráadásul a filmet ezen a hétvégén (június 28-30.), péntektől vasárnapig – előjátszás keretében – is meg lehet nézni a Cinema City Aréna, Allee, Mamut és Westend mozijaiban.

Női szervek: Az összeférhetetlen zsaruknak most együtt kell működnie

Női szervek: Az összeférhetetlen zsaruknak most együtt kell működnie

Röviden a film története

Sarah Ashburn szeretne karriert befutni az FBI-nál, ezért az előléptetésben reménykedve New Yorkból Bostonba utazik, hogy segítsen megoldani néhány különös gyilkossági esetet. Ashburn törekvéseit azonban egyvalaki erősen akadályozza, mégpedig a vagány bostoni rendőrnő, Shannon Mullins, aki igencsak rühelli, hogy a nagyképű FBI-ügynöknő az ő területére óvakodik. Ashburn kész erővel elvenni az ügyet Mullinstól, ám a rendetlen külsejű, trágár beszédű, tenyérbe-mászó képű zsaru nagyon is kemény ellenfélnek bizonyul.

Női szervek: Sarah Ashburn (Sandra Bullock) FBI és Mullins nyomozó (Melissa McCarthy)

Női szervek: Sarah Ashburn (Sandra Bullock) FBI és Mullins nyomozó (Melissa McCarthy)

Ashburn és Mullins

A két kiváló, komikusi vénával megáldott színésznő így vall az általa játszott karakterről:

FBI-ügynökként Ashburn erőssége az alaposság, makacsság és precizitás – mondja Bullock. – Viszont amikor emberekkel kell kommunikálnia, teljesen bénává válik. E gyengeségét minden erejével igyekszik orvosolni, ám ennek eredményeképpen csak még arrogánsabb a munkatársaival. Noha Ashburnt tisztelik a társai, nem szeretik, mert képtelen másokkal együtt dolgozni. Ahányszor csak kinyitja a száját, lényegében megbánt valakit.

Női szervek: Két ilyen kopó nem fér meg egy csárdában. Vagy mégis?

Női szervek: Két ilyen kopó nem fér meg egy csárdában. Vagy mégis?

Mullins – mondja Melissa McCarthy – olyan kutya, amelyik ugat, de nem harap. Pontosabban: csak ritkán harap.  Mullins Boston utcáin nőtt fel, és csípőből tüzelő stílusban bánik a bűnözőkkel; egyszóval ami szívén az a száján. Ha Ashburn a „jin”, akkor ő a „jang”.

Nők férfias szerepben

Rendőrnő főképp közlekedési rendőrként képzelhető el, különösen nehéz beazonosítani mint szuper okos, Colombo szerű nyomozót, vagy mint verekedős, trágár, kemény öklű zsarut.

Női szervek: egy közös módszer közelebb hozza az ellenségeskedő zsarukat

Női szervek: egy közös módszer közelebb hozza az ellenségeskedő zsarukat

A Női szervekben azonban erre épül a történet: Ashburn szeret az emberek fejébe látni, Mullins inkább ütni szereti azokat. Különbözőségük ellenére összeillenek, mert mindketten nagyon jók a munkájukban, mindketten sok mindent feláldoztak a karrierjükért, és egyikük sem ismer megalkuvást.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Premier előtt: Női szervek - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

egy × 5 =