Premier előtt: Gyakornokok

> Filmrakat.hu | 2013. június 11. kedd

Az új gyakornokok esetén – akik a Google óriás vállalatánál próbálnak szerencsét – beszélhetünk önbizalomról, határozottságról és lelkesedésről. Csak a munka elvégzéséhez szükséges tudásról nem…

Hirdetés:
Gyakornokok bemutató

Gyakornokok bemutató Owen Wilson és Vince Vaughn legújabb közös vígjátéka

A Gyakornokok (The Internship, hazai bemutató: 2013. június 13.) című vígjáték eheti bemutatója Billy (Vince Vaughn) és Nick (Owen Wilson), két korábban sikeres, ám a héten munkáját elvesztő ügynök története, akik az általuk teljesen ismeretlen e-világban próbálnak boldogulni.

Gyakornokok – nooglerek

A Google vállalatnál a saját nyelvezetükben a gyakornokokat nooglereknek nevezik, akik ha kiállják a próbát, akkor googlerekké, azaz a kereső óriás teljes jogú dolgozójává fogadják őket. Billy és Nick olyan versenybe kezdenek a biztos megélhetést nyújtó pozícióért, amelyben szinte semmi esélyük sincs. Versenytársaik az e-korszak fiataljai, akik az interneten nőttek fel, és a legelitebb egyetemeken tanulták az informatika és a programozás fortélyait.

Gyakornokok plakát

Owen Wilson és Vince Vaughn IQ maratonjának filmje: Gyakornokok

Vince Vaughn beszél a filmről

Vince Vaughn az elmúlt évtized egyik legsűrűbben foglalkoztatott színésze Hollywoodban. 1993-ban tűnt fel a vásznon a „Rudy” című független filmben. Legutóbb a Kertvárosi kommandó (The Watch) című produkciókban láthatták a hazai mozilátogatók. A Gyakornokok történetének kitalálója szerint Billy és Nick botcsinálta nooglerek, inkább  tipikus ügynök figurák: bájosak, jó fejek, hazudósak, azaz mindent eladnak amit csak kell, viszont semmi közük a digitális világhoz.

Ők ketten nem csupán a mindennapi betevőjüket szeretnék megkeresni – magyarázza a Billyt alakító Vince Vaughn, aki forgatókönyvíróként és producerként is jegyzi a filmet. – Érvényesülni szeretnének, és bebizonyítani önmaguknak, valamint a világnak, hogy képesek talpon maradni, sőt, a legjobbak közé tudnak kerülni. Elementáris kalandvágy hajtja őket.

Gyakornokok: Nick és Billy nem ismerik ki magukat a digitális világban

Gyakornokok: Nick és Billy nem ismerik ki magukat a digitális világban

Az e-korszak analfabétáinak érvényesülési sztorija számtalan humoros helyzetbe sodorja őket.

Az egész filmet optimizmus lengi be – mondja Vaughn –, ami abból az alapvetésből fakad, hogy minden generációnak van mit tanulnia a másiktól. Történetünk nemcsak időszerű, de ösztönző és reményadó is.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Premier előtt: Gyakornokok - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenegy + 16 =