Premier előtt: A nagy nap

> Filmrakat.hu | 2013. április 30. kedd

Premier előtt elég lenne csak annyit írnunk A nagy nap [+16] (The Big Wedding, Bemutató dátum: 2013. május 02.) című filmvígjátékról, hogy kik a szereplői. 4 Oscar díjas is van közöttük!

Hirdetés:
A nagy nap plakátját közvetlenül premier előtt mutatjuk be látogatóinknak. Az összes világsztár egy helyen!

A nagy nap plakátját közvetlenül premier előtt mutatjuk be látogatóinknak. Az összes világsztár egy helyen!

A névsor önmagáért beszél: Robert De Niro, Diane Keaton, Susan Sarandon, Amanda Seyfried, Katherine Heigl, Topher Grace, Robin Williams, Ben Barnes.

Premier május másodikán

Többféle vígjáték létezik, itt is lehetne alkategóriákra bontani a filmeket. Vannak a közönséges, trágár szövegeken alapuló filmek, aztán a helyzetkomikumra építők és vannak a félreértéseken, apró füllentések okozta feszültségeken alapuló vígjátékok. Utóbbi körbe tartozik a sztárparádét felvonultató A nagy nap című film. A hamarosan bemutatásra kerülő vígjáték legszomorúbb hozadéka az a rengeteg pofon, amit Robert De Nironak el kellett szenvednie…

A nagy nap 2

A nagy nap: Robert DeNiro és Diane Keaton. Pofon után jeges borogatás.

A nagy nap röviden

Premier előtt közvetlenül csak apró részleteket árulunk el a filmből. Esküvőre készül a násznép, a családban a legkisebb fiú a vőlegény, akinek rendkívül vallásos, vér szerinti anyja is készül a nagy napra. Alejandro (Ben Barnes) a boldog fiatalember nevelő szülei Don és Ellie Griffin (Robert De Niro és Diane Keaton) már rég elváltak, ám a valódi mama kedvéért eljátsszák azt, hogy még együtt vannak. Mert a mama szerint a válás nagy bűn!

A nagy nap című vígjátékban Don (De Niro) jelenlegi párja (Susan Sarandon) rosszul tűri a megpróbáltatásokat

A nagy nap című vígjátékban Don (De Niro) jelenlegi párja (Susan Sarandon) rosszul tűri a megpróbáltatásokat

Azzal azonban nem számolnak, hogy Don jelenlegi párja (Susan Sarandon) rosszul tűri ezt a visszarendeződést, ráadásul a Griffin testvérek (Topher Grace, Katherine Heigl) is pont erre a hétvégére időzítik, hogy minden felgyülemlett sértettségüket rázúdítsák az ősökre. Minden adott tehát, hogy a békés családi ünnep helyét átvegye a mindent eluraló káosz!

Az alkotók A nagy napról

Az alábbi video egy olyan összeállítás, melyet feltétlenül érdemes a premier előtt megtekinteni. A rövid filmrészletek mellett a színészek is megszólalnak, a kulisszák mögé is beleshetünk, továbbá kiderül az is belőle, hogy mennyire jól érezte magát a stáb a forgatás alatt.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Premier előtt: A nagy nap - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

5 × négy =