Postás Pat – A mozifilm

> Filmrakat.hu | 2014. július 19. szombat
Hirdetés:
Olvasói értékelés: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Még nincs értékelés)

A Postás Pat 1981 óta a legkisebbek kedvelt sorozata, azóta generációk nőttek fel a tanulságos történeteken. A Magyarországon kezdetben Patrick, a postás, majd Postás Pat címmel futó sorozat itthon is nagy népszerűségnek örvend a gyerekek körében. Filmajánló a Filmrakatban.

Pat barátságosan, szívélyesen végzi postás teendőit

Pat barátságosan, szívélyesen végzi postás teendőit

Postás Pat – A mozifilm (KN)
2014 – színes, szinkronizált, brit animációs film

Rendezte: Mike Disa
Forgatókönyv: Annika Bluhm, Kim Fuller
Producer: Robert Anich
Vágó: Robert David Sanders
Zene: Rupert Gregson-Williams

Magyar hangok: Galbenisz Tomasz, Forgács Gábor, Rajkai Zoltán, Holl Nándor, Kis-Kovács Luca, Solecki Janka, Seszták Szabolcs, Nemes Takách Kata

Országos bemutató: 2014. szeptember 04. Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

Postás Pat - akár 3D-ben is!

Akár 3D-ben is!

Postás Pat – filmajánló

Postás Pat egy kisváros köztiszteletnek örvendő tagja, szerető családja mellett a helyi lakosok is nagy becsben tartják. Pat barátságosan, szívélyesen végzi postás teendőit, amelyben legnagyobb segítségére macskája, Jess van. Egy nap jelentkezik a népszerű tehetségkutató versenybe, ahol nagy meglepetésre kiderül, kiváló énekhangja van. Bejut az élő adásban sugárzott döntőbe, amitől a kisvárosi postást mind inkább elragadja a média és a hírnév.

Pat és macskája Jess

Pat és macskája Jess

Mire észbe kap, már egy marketinggépezet reklámarca lesz, és egyre ritkábban látja szeretteit és barátait. A postacég egyik hataloméhes vezetője eközben a vezérigazgatót is megvezetve gépesíteni akarja az egész postaágazatot, és Postás Pat robotokkal akarja helyettesíteni az embereket. Szerencsére Patnek a kulcspillanatban helyén van a szíve, és Jess is a segítségére siet.

Robotokkal helyettesíteni a postásokat?

Robotokkal helyettesíteni a postásokat?

Postás Pat énekhangját a brit popsztár, Ronan Keating adja. A Postás Pat – A mozifilm rendezője Mike Disa olyan világhírű animációs filmekben dolgozott korábban, mint a Pocahontas, A Notre Dame-i toronyőr, a Tarzan, a Fantázia 2000, a Tigris színre lép, A kincses bolygó, és A legelő hőse.

Filmelőzetes:

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Postás Pat – A mozifilm - animációs | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*