Poltergeist: Kopogó szellem (2015) amerikai horrorfilm

Szerző | 2015. április 9. csütörtök
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Poltergeist: Kopogó szellem (2015) amerikai horrorfilmAmikor Bowenék birtokukba veszik új házukat, azt gondolják, hogy az életük végre révbe ért, innen csak felfele vezet az út. Ekkor még nem sejtik azt a számtalan borzalmat, ami családjukkal a közeljövőben történni fog. A Poltergeist: Kopogó szellem című horrorfilmet – és előzetesét – elsősorban felnőtt nézőknek ajánljuk. A film alkotói, sztárjai, jelenetképei és trailere – filmajánló a Filmrakatban.

Hirdetés:

{adinserter 4}

Poltergeist: Kopogó szellem (+16)
amerikai horrorfilm, 2015

Rendezte: Gil Kenan. Írta: David Lindsay-Abaire
Főszereplők: Sam Rockwell, Rosemarie DeWitt, Jane Adams

Hazai bemutató dátuma: 2015. július 30 (?). Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary.

Feltűnik a horrorfilmek jellegzetes alakja is, a bohóc

Poltergeist: Kopogó szellem – filmajánló

Ott jelenik meg a gonosz, ahol nem is sejtenéd. Bowenék tipikus amerikai család három gyerekkel, egy békés kaliforniai kertvárosban élnek. Egyik éjjel legkisebb gyermeküket megszólítja egy kísérteties hang, mely valahonnan a tévékészülék belsejéből jön. És hamarosan megszállják házukat a szellemek, melyek eleinte játékos gyermekekként nyilvánulnak meg. Ám hamarosan a játék durvaságba fordul: repkedni kezdenek a tárgyak és a bútorok, forgószél tört ki a lakásban, és pusztulással fenyegeti a házat és lakóit. És miközben a szülők a középső fiút próbálják megmenteni az udvaron álló fától, mely rátámadt, a kislány eltűnik: elnyeli őt a Poltergeis-t világa. A szülők pedig kétségbeesésükben két szakemberhez fordulnak segítségért: egy parapszichológushoz és egy ördögűzőhöz.

Számtalan borzalom vár a családra az új házban

Az Átok és a Gonosz halott producereinek félelmetes új látomása, melyet 1982-ben Steven Spielberg már egyszer filmre vitt.

Poltergeist: Kopogó szellem – szinkronizált trailer

Poltergeist: Kopogó szellem – a horrorfilm plakátja

Poltergeist: Kopogó szellem - a horrorfilm plakátja

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Poltergeist: Kopogó szellem (2015) amerikai horrorfilm - horror | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

16 − kettő =