Pókember újratöltve!

By | 2015. április 28. kedd
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A csodálatos Pókember 2. - Jelenetfotó 1Sokan gondolják úgy, hogy a Pókember animációs változata közelebb áll az eredeti képregény stílushoz, mint az élőszereplős – kétség kívül látványos és izgalmas – filmek. Szerencsére nem kell a kettő között választani, hiszen a következő években mindkét műfajból kapunk legalább egyet!

Hirdetés:

Jó hírek érkeznek Las Vegasból! Az amerikai mozisok számára rendezett, a jövő év filmjeit elősorakoztató találkozón, a CinemaConon bejelentették, hogy Phil Lord és Christopher Miller, A LEGO kaland, a Derült égből fasírt valamint a 21 és 22 Jump Street rendezői újabb animációs film készítésébe kezdenek, és ezúttal még nagyobb terhet vállalnak: visszavezetik Pókembert rajzolt eredetéhez.

A különleges technikájú animáció a folytatódó élőszereplős Pókember-filmektől függetlenül készül – természetesen a Sony Picturesnél. A rendezőpáros nem aprózza el: ők írják a forgatókönyvet, és producerkednek is.

Az élőszereplős hálóvető 2017 júliusában tér vissza a mozikba, az animációs változatra pedig 2018 nyaráig kell várni.

A pók a Sony Pictures hosszú történetének legsikeresebb vállalkozása: eddig öt filmmel világszerte több mint 4 milliárd dollár bevételt termelt.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tíz + 17 =