Penelope Cruz és a szégyentelen

By | 2013. október 18. péntek
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Bármennyi szexjelenetet is forgatott már le Michael Fassbender, még ő is zavarba jöhet olykor-olykor. Különösen akkor, ha Penelope Cruz férje az ágy végéből figyeli hogy mit csinál éppen a feleségével. A Szégyentelen (Shame) című filmben szexfüggő férfit alakító Fassbender erről a kellemetlen jelenetről is nyilatkozott a sajtóvetítés után.

Hirdetés:
Penelope Cruz A jogász című filmben

Penelope Cruz A jogász című filmben
Összehozta a jó sorsa egy szégyentelennel…

Szexjelenet A jogász című thrillerben

A színészek sokat beszélnek a szexjelenetek forgatásáról. Nyilván azért, mert igazából a legprofibbak is zavarban vannak ilyenkor. Michael Fassbender korábbi filmjeiben bebizonyította már, hogy nem szégyellős, Ridley Scott új thrillerében, A jogász-ban (+16) (The Counselor, hazai bemutató: november 14.) azonban túl sokat vállalt. Úgy kellett leforgatnia egy erotikus jelenetet filmbéli feleségével, Penélope Cruz-zal, hogy a helyiségben ott volt a gyönyörű színésznő férje, a film egy másik szereplője, Javier Bardem is.

Pitt és Diaz a csapatban, Fassbender az ágyban

A thrillerben egy pénzzavarba került jogász egyszer kábítószercsempészek segítségével akar kereset-kiegészítéshez jutni, ám kénytelen megtanulni: aki egyszer csatlakozik a bulihoz, az már nem szállhat ki. A film kivételes szereplőgárdájának Brad Pitt és Cameron Diaz is a tagja.

– Egy szexjelenet felvételében az a lényeg, hogy a partnerek tudják: bízhatnak egymásban, nyugodtan, lazán forgathatnak. De hogyan lazulnék el, ha a partnernőm férje az ágy végében ül? – kérdezte Fassbender az újságírókat A jogász sajtóvetítése után. – Délelőtt az ő egyik jelenetét vették fel, és munka után beugrott megnézni, hogy dolgozik a felesége. Én meg csak pirultam …

Szinkronos előzetes

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenegy + 18 =