Paul Walker népszerűsége töretlen

By | 2014. június 3. kedd
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Nem csökken Paul Walker népszerűsége a rajongók körében. A színész emléke előtt tisztelgő – a Halálos Iramban produkció által készített  – youtube videó nézettsége folyamatosan emelkedik, már meghaladta a 37 milliót! A videó a cikkünk végén megtekinthető.

Paul Walker

A tragikus balesetben elhunyt színésszel kapcsolatosan egyre-másra jelennek meg a különböző hírek, legutóbb épp luxusautóinak a kiárusításáról lehetett hallani. Paul Walker hagyatékában – a mintegy 30 nagy értékű járműből álló kollekcióban – egyedi BMW-k, Audik, Mustangok és Porshék találhatók.

Az eladás során nem használják promóciós célból a tragikusan távozott sztár nevét, és a tranzakciók nem is nyilvánosak, a leendő tulajdonosoknak brókerek közvetítik a járműveket.

Halálos iramban 6 | Dominic Toretto és Brian O’Conner

Halálos iramban 6 | Dominic Toretto és Brian O’Conner

Paul Walker tavaly november 30-án vesztette életét egy 2005-ös Porshe Carretta GT utasaként. A járművet a sztár közeli barátja és üzlettársa, Roges Rodas vezette, aki szintén szörnyethalt, amikor hatalmas sebességgel fáknak és egy oszlopnak csapódtak, és a Porsche kigyulladt.

Az utolsó film forgatása, amelyben Paul Walker látható lesz, a befejezéséhez közeledik. A Halálos iramban 7-ben azokat a jeleneteket, amelyeket Walker már nem tudott leforgatni, két fivére játszotta el a dublőreként. A produkció stábja még az utolsó helyszínen, Abu Dhabiban tartózkodik, de a munkálatok hamarosan befejeződnek.

Tisztelgés Paul Walker emléke előtt

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

4 × 1 =

Címlapról

Rettegett a filmsztár, hogy meg kell híznia a szerep kedvéért

Winston Churchill szerepében Gary Oldman (A legsötétebb óra)
Nagyon örült Gary Oldman, amikor megkínálták Winston Churchill szerepével A legsötétebb óra című filmben, aztán...
Tovább

Még a telefonkönyvet is eljátszotta volna a rendező kedvéért a filmsztár

Kicsinyítés (2017) amerikai - Matt Damon
Szerencsére erre nem került sor, főképp, hogy Alexander Payne elsősorban a Kicsinyítés (Downsizing )című szatírájához...
Tovább

Star Wars: Az utolsó Jedik (2017) amerikai sci-fi, fantasy

Star Wars: Az utolsó Jedik (2017) amerikai sci-fi, fantasy
Hazai filmpremier: 2017. december 14. Yoda utolsó tanítványa Luke Skywalker olyan fékezhetetlen Erővel találkozik, amilyet...
Tovább