Patrick Schwarzenegger is belevágott

> Filmrakat.hu | 2014. augusztus 16. szombat
Hirdetés:

Arnold Schwarzenegger fia négy epizód szerep után már az ötödik filmjét forgatta. Patrick zombikkal harcol egy új horror-vígjátékban. Schwarzenegger filmbemutatók jövőre!

Schwarzenegger: apa és fia úgyan azt a mesterséget űzi

Schwarzeneggerek: apa és fia

Már négy film epizódszerepe van Patrick Schwarzenegger háta mögött, és lehet, hogy az ötödik lesz az igazán nagy durranás. A Terminátor fia hamarosan a Scouts vs. Zombies (lefordítva: cserkészek a zombik ellen) című horror-vígjáték műfajú mozifilmben mutatja meg, méltó-e arra, hogy idővel átvegye apja helyét a hollywoodi nagyságok között.

{adinserter 11}

A film, mint a címe is beszédesen utal rá, arról szól, hogy vidám cserkészek próbálják megmenteni a várost a zombivésztől. A produkció szűkszavú szinopszisából csak annyi derül ki, hogy a kisportolt testalkatú Patrick a gimnázium rögbicsapatának menőző kapitányát alakítja, aki a cserkészek riválisa, ezért még az is meglehet, hogy a műfaj szabályainak megfelelően hamar a zombik áldozatául esik, amit őszintén sajnálnánk.

Mindeközben édesapja közreműködésével befejeződött az új Terminator-film forgatása is, mely végül a Teminator: Genisys címet kapta.

Schwarzenegger filmbemutatók:

Scouts vs. Zombies – hazai bemutató: 2015. március 12.

Terminator: Genisys – hazai bemutató: 2015. június

{adinserter 16}

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Patrick Schwarzenegger is belevágott - Sztárhírek | Filmrakat.hu