Patrick és Miley hajnalig mulatott

- Filmrakat.hu | 2014. december 6. szombat

Patrick Schwarzenegger és kedvese Miley Cyrus hajnalig mulatott egy sztriptízbárban. Nem hiába aggódik a mama, a vadóc énekesnő mindenhová elcibálja Patrickot.

Hirdetés:

Schwarzeneggerek: apa és fia

Nem fogja vissza magát a Terminátor fia, Patrick Schwarzenegger, amióta Miley Cyrus a barátnője. Patrick édesanyja, Maria Shriver nem véletlenül aggódik: a jóképű fiatalember egyre gyakrabban veti bele magát az éjszakába a vadóc énekesnő oldalán. A minap Miamiban, egy sztiptízbárban mulatott a két fiatal, és hajnalig el sem hagyták a felkapott mulatót. Patrick és Miley annyira jól érezte magát, hogy a színpadra is felpattantak, amikor megkezdődött a helyiek körében népszerű Michael Jackson-imitátor műsora. Patrick a híres moonwalkkal is megpróbálkozott, és állítólag egész jól ment neki.

A színpadi produkció is jele lehet annak, hogy a fiatal Schwarzenegger örökölte édesapja előadóművészi tehetségét. Ezt hamarosan tüzetesebben is felmérhetjük, mert szerepel a Scouts vs. Zombies című horrorvígjátékban, amelyben elszánt gimisek szeletelik az élőhalottakat egy kisvárosban.

Az idősebb Schwarzenegger sem hagyja magát: derék T-800-as gyilokrobotként tér vissza a Terminator: Genisys című szuperprodukcióban, amelynek frissen megjelent előzetese nézettségi rekordokat döntöget.

Kapcsolódó filmek:

  • Terminator: Genisys – hazai bemutató: 2015. július 2.
  • Scouts vs. Zombies – hazai bemutató: 2015. október 29.

{adinserter 4}

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Patrick és Miley hajnalig mulatott - Sztárhírek | Filmrakat.hu