Papírvárosok (2015) amerikai romantikus film

Szerző | 2015. április 25. szombat
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Papírvárosok (2015) amerikai romantikus filmA Papírvárosok (Paper Towns) egy játékos, izgalmas, szellemes, romantikus film. Quentin már egészen kicsi korában szerelmes lesz a szomszéd kislányba, Margoba. Szerelme sokáig viszonzatlan marad, ám évek múltán egy éjszaka a lány bemászik a fiú ablakán, és kezdetét veszi életük legnagyobb kalandja. A film alkotói, sztárjai, jelenetképei és trailere – filmajánló a Filmrakatban.

Hirdetés:

{adinserter 4}

Papírvárosok (12)
amerikai romantikus film, 2015

Eredeti cím: Paper Towns. Gyártó: Fox 2000

Főszereplők: Nat Wolff, Cara Delevingne Írta: John Green, Scott Neustadter, Michael H. Weber. Fényképezte: David Lanzenberg. Írta: John Green, Scott Neustadter, Michael H. Weber.
Rendezte: Jake Schreier

Hazai bemutató dátuma: 2015. július 30.(?) Forgalmazza az InterCom.

Egy éjszaka a lány bemászik a fiú ablakán, és kezdetét veszi életük legnagyobb kalandja.

Papírvárosok – filmajánló

Ki nem volt még szerelmes a szomszéd lányba? Quentin (Nat Wolff) óvodás kora óta odavan a környékükön lakó csajért, és természetesnek veszi, hogy ő tudomást sem vesz róla. Ezért lepődik meg igazán, amikor Margo egy éjjel bemászik a szobájába – méghozzá teljes nindzsa felszerelésben. Q és M együtt vág neki az éjszakának, hogy bosszút álljanak mindazokon, akik bántották őket. Nyomukban kompromittáló fényképek, vazelinnel bekent kilincsek és leborotvált szemöldökök maradnak. Valamint mindenütt egy nagy, falra festett M betű. Ezzel az éjszakával kezdődik egy gimis srác életének legnagyobb kalandja. Sok izgalom, félelem, váratlan tapasztalat és nagy öröm fér bele a történetbe: az átlagos fiú próbál megszokni, megszeretni majd megmenteni egy nagyon különleges lányt.

Sok izgalom, félelem, váratlan tapasztalat és nagy öröm

A Csillagainkban a hiba című romantikus film alapjául szolgáló regény írójának egy másik könyvéből készült ez a játékos, izgalmas, szellemes film.

Papírvárosok trailer

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Papírvárosok (2015) amerikai romantikus film - romantikus | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizennyolc − 5 =