Pórul járt pankrátor

By | 2013. április 28. vasárnap
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Dwayne Johnson, akit egyszerűen csak „The Rock” (a Szikla) néven emlegetnek, napjaink egyik legkeresettebb színésze szabadidejében többszörös pankrátor világbajnok.

Hirdetés:

Az édesapja Ata Johnson, továbbá anyai nagyapja és nagyanyja, Peter Maivia és Lia Maivia szintén profi pankrátorok voltak. Dwayne Johnson – nagyapja után – Rocky Maivia néven került a profi pankrátorok közé és csak 1997-ben vette fel a The Rock nevet.

Jelent az Izomagyak című filmből: The Rock

Jelent az Izomagyak című filmből: The Rock remek pankrátor és színész, de mostanában peches egy kicsit

Pankrátor a pácban

Sport és filmek

A sztár 2004-ben felhagyott pankrátor karrierjével és úgy tűnt, hogy végleg a film mellett kötelezi el magát. Addigra már túl volt két sikeres szerepen, A Skorpiókirály (2002) és Az Amazonas kincse (2003) egyaránt jól teljesített a mozipénztárakban. Aztán visszatért a pankrátor világba és rögtön WWE Bajnoki övet nyert 2011-ben, azóta párhuzamosan űzi a pankrációt és a színészetet.

zomagyak (Pain & Gain) 3

Mark Wahlberg, Dwayne Johnson és Anthony Mackie az Izomagyak című filmben

Mr. Izomagy

Idén kerül bemutatásra az Izomagyak (Pain & Gain, – hazai bemutató várhatóan: 2013. augusztus 8.), melyben Mark Wahlberggel együtt testépítőt játszik, akik kitalálják, hogy emberrablásból szereznek pénzt. Ám a kivitelezés során mindent elrontanak, amit csak lehet, és útjukat halottak szegélyezik.

Premier pankrátor nélkül

A film világpremierje elkezdődött, egymást érik a díszbemutatók. Dwayne Johnson Miamiban még meg tudott jelenni a premieren, ám Los Angelesben április 22-én már nélküle tartották meg a film bemutatóját. Egy sportsérülés miatt meg kellett műteni a Sziklát, mert sérvet kapott legutóbbi pankrációs összecsapásán.

Izomagyak bemutató Miami: itt még nyoma sincs a pankrátor sérülésnek

Izomagyak bemutató Miami: itt még nyoma sincs a pankrátor sérülésnek

A Twitteren így ír az esetről:

Elmentem a dokihoz, aki visszaszuszakolta a beleimet a helyükre. Tisztára romantikus.

Később azonban kiderült, hogy műtétre is szükség van, mert a sérülés súlyosabb, mint gondolták. Johnson emiatt nem lehetett jelen legújabb filmje, a Pain & Gain legutóbbi díszbemutatóin.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenkilenc − kilenc =