Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Paddington (2014) amerikai vígjáték

Szerző | 2014. október 24. péntek

Paddington (2014) amerikai vígjáték. Egy ifjú mackó (eredeti hangja: Colin Firth) vidám kalandjai, aki különleges érzékkel keveredik zűrzavaros helyzetekbe. Mozifilmek a Filmrakatban.
Paddington (2014) amerikai filmvígjáték

Hirdetés:

Paddington (KN)
Színes amerikai családi vígjáték – 2014

Rendező: Paul King
Író: Michael Bond
Szereplők: Colin Firth (hang), Nicole Kidman, Sally Hawkins, Julie Walters, Jim Broadbent, Hugh Bonneville

Magyarországi bemutató: 2014. december 11. Forgalmazza az A Company Hungary Kft.

Paddington – filmajánló

Paddington, a mackó a legsötétebb perui dzsungelben nőtt fel Lucy nénikéjével. A néni egy angol felfedezővel történő találkozás után abban a szellemben nevelte unokaöccsét, hogy az izgalmas londoni életről álmodozzon. Amikor egy földrengés elpusztítja otthonukat, Lucy néni úgy dönt, hogy felcsempészi Paddingtont egy bőröndben az Angliába tartó hajóra. A mackó egyedül érkezik meg a Paddington állomásra, ahol azonnal szembesül vele, hogy az élet a nagyvárosban nem pont olyan, amilyennek megálmodta. Szerencsére találkozik a kedves Brown családdal, akik a mackóra nyakában egy kartonpapírral találnak rá: “Kérem, törődjenek ezzel a medvével! Köszönöm!” Átmenetileg befogadják, míg Paddington elindul megkeresni a felfedezőt, aki annak idején olyan nagy hatást tett Lucy nénire. Csakhogy a mackóra szemet vet egy sötétlelkű állatpreparátor, és hamarosan veszélybe kerül otthona, sőt, még az élete is!

Paddington mackó

A Michael Bond világhírű meséje alapján készült film egy ifjú mackó vidám kalandjait követi nyomon,aki különleges érzékkel keveredik zűrzavaros helyzetekbe. A Harry Potter alkotóinak új családi vígjátékban olyan sztárok tűnnek fel, mint Nicole Kidman, Sally Hawkins, Julie Walters, Jim Broadbent és Hugh Bonneville, Paddington maci eredeti hangját pedig Colin Firth kölcsönzi.

{adinserter 4}

Paddington szinkronizált trailer

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Paddington (2014) amerikai vígjáték - vígjáték | Filmrakat.hu