Owen Wilson bármit megtenne a családjáért

By | 2015. március 10. kedd

Owen Wilson színész új filmje: No EscapeOwen Wilson bármit megtenne a családjáért az életben is, ha lenne neki. Gyermekei vannak ugyan, de azok édesanyjával nem él együtt. (Egyikkel sem). A címben foglalt kijelentéssel elsősorban az új filmjére gondoltunk! A Dwyer család kálváriája a háborútól sújtott ázsiai országban egy a végtelenségig feszített hangulatú akcióthriller, melynek főszerepét Owen Wilson alakítja.

Hirdetés:

Új akciófilmet forgatott Owen Wilson és Pierce Brosnan No Escape (Nincs menekvés) címmel, melyet várhatóan 2015 őszén mutatnak majd be a filmszínházak.

A történet szerint Jack Dwyer (Wilson) amerikai üzletember családjával együtt Délkelet-Ázsiába költözik, ahol váratlanul egy erőszakos hatalomátvételi kísérlet kellős közepén találják magukat. Egy kiszolgált katona (Brosnan) segítségével próbálnak biztonságos helyet keresni maguknak. A lázadók brutális támadásai közepette a család kétségbeesetten keresi a menekülési lehetőséget, de a helyzetük több, mint reménytelen.

A film az állandó rettegés, üldöztetés miatt szinte horrorisztikus hatást kelt, így emlegette Owen Wilson is egyik interjújában. Az elsősorban komikusként megismert színészt legutóbb a Grand Hotel Budapest és az Éjszaka a múzeumban: A fáraó titka című filmekben láthatták a hazai mozilátogatók. A könnyedebb filmek után elég éles váltás lesz a No Escape, de ahogy az előzetesekből látszik, Wilson remekül eljátssza a családjáért bármire hajlandó apa szerepét.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

1 × 2 =