Oscar-díjkiosztó gála 2015: megvan a házigazda

By | 2014. október 16. csütörtök
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A 87. Oscar-díjkiosztó gála csak 2015 februárjában lesz Los Angelesben, de már tudjuk ki lesz az est házigazdája: Neil Patrick Harris.

Hirdetés:

Az Így jártam anyátokkal című vígjátéksorozat sztárja, Neil Patrick Harris a Twitteren jelentette be a jó hírt rajongóinak – közölte csütörtökön a BBC News.

A színész egy rövid videót osztott meg követőivel, amelyen a “Benne vagyok!” válasszal éppen leteszi a mobilját, majd “bakancslistáján” bekarikázza a “műsorvezetés az Oscaron” tételt.

A 41 esztendős sztár korábban már többször vezette a Tony-gálát és az Emmy-díjátadót, de – mint mondta – most élete nagy vágya teljesült.

Az amerikai filmakadémia közleményében Neil Patrick Harris óriási szerencsének és valóra vált álomnak nevezte a felkérést, hangsúlyozva, hogy ezzel olyan nagy elődök nyomába lép, mint Johnny Carson, Billy Crystal és Ellen DeGeneres.

Cheryl Boone Isaacs, az amerikai filmakadémia elnöke “tökéletes előadóművésznek” nevezte a színészt.
Harris mögött elég zsúfolt napok állnak: most jelent meg önéletírása, a napokban ünnepelte négyéves ikrei születésnapját, és legújabb filmje, a Holtodiglan nagy sikerrel fut a mozikban.

Az Oscar-gálát 2015. február 22-én tartják meg a hollywoodi Dolby Színházban.

Forrás: BBC News | MTI 2014.

Ha tetszik, jelezd nekünk: