Orvosok a hátborzongató thriller főhősei

By | 2017. szeptember 16. szombat
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Olyan orvosok a hátborzongató, természetfeletti thriller főhősei, akik bátor és őrült kísérletre szánják el magukat a 2017 szeptemberében mozikba kerülő filmben: megölik és újraélesztik egymást. Őrült kísérletük közben borzalmas kalandokban lesz részük! Érdekesség, hogy a főbb szerepeket alakító színészek esetében is felmerült, hogy az orvosi pályát válasszák. Lássuk, mit mondanak ők erről!

Nina Dobrev és Diego Luna szavai előtt azonban röviden nézzük meg, miről szól a misztikus thriller!

Egyenesen át

A természetfeletti félelmen alapuló filmben négy orvostanhallgató kipróbálja, hogy milyen a halál: megállítják a szívüket, hogy egy-két perc múlva társaik újraélesszék őket. Eleinte csodálatos tapasztalatokról számolnak be, de lassacskán kénytelenek rájönni, hogy a halállal nem szabad packázni.

Titokban mindenki mozisztár szeretne lenni. A szülei meg azt, hogy orvos legyen belőle. Legalább is ezt bizonyítja az az interjú, amit az Egyenesen át (Flatliners, hazai bemutató: szeptember 28.) színészei együtt adtak.

Két egykori orvos jelölt: Nina Dobrev és Diego Luna

Egyenesen át - természetfeletti félelem

Nem mindig jön be az, amit a szülők szeretnének…

– Többek között azért volt ilyen jó orvost játszani, mert az anyukám szerette volna, hogy orvos legyek – nyilatkozta a Torontóban nevelkedett, bolgár származású Nina Dobrev, akit a Vámpírnaplókból ismer a világ. – Úgyhogy nagyon tetszettek neki a fotók, amelyeken fehér köpenyben pózolok.

Lehet, hogy az orvosi pálya biztonságosabb lett volna a gyönyörű filmsztárnak? Hiszen ebben a thrillerben – sok más borzalom mellett – fel is gyújtották

– A vicc az, hogy az én szüleim is orvost akartak faragni belőlem – tromfolt Diego Luna aki a csapat egy másik tagját alakítja. – De amikor ezt mondták, én magamban már rég eldöntöttem, hogy színész leszek. Most legalább kipróbáltam, milyen lenne, ha tényleg orvos volnék…

Remake

Egyenesen át címmel 1990-ben már bemutatták a történetet. Az akkori thrillert Joel Schumacher rendezte, a főszerepeket pedig Kiefer Sutherland, Kevin Bacon, Julia Roberts, William Baldwin és Oliver Platt alakították.

IC Press

Továbbiak a filmről:

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról

2018 januárjában jön a Viszlát Christopher Robin és a Floridai álom

Viszlát Christopher Robin
Január 11-án mutatják be a hazai mozik a Viszlát Christopher Robin című alkotást, mely Micimackó...
Tovább

Filmrészletek a Kicsinyítés című filmből

Kicsinyítés (2017) amerikai filmelőzetes
A következő öt filmrészlet egyértelműen megmutatja, mi várható a Kicsinyítés című filmvígjátéktól a mozikban. A...
Tovább

Tökéletes hang 3 – Dalviadal – A kamerák mögött

Tökéletes hang filmklipek
Kamerák mögött filmklip érkezett a Tökéletes hang 3. (bemutató: 2017. december 28.) részéhez. Becáék rendkívüli...
Tovább