Oroszlán Szonja hangot ad Dorothynak

> Filmrakat.hu | 2014. április 30. szerda

Dorothy visszatér az időtlen klasszikus birodalmába, vadiúj kalandokkal, és csodálatos dallamokkal.

Hirdetés:
oroszlan_szonja_kautzky_armand

Oroszlán Szonja és Kautzky Armand

A Visszatérés Óz birodalmába (6) című filmben a jól ismert barátok, az Oroszlán, a Bádogember, és a Madárijesztő a szivárványon túlról hívják a kedves kansasi lánykát, hogy segítsen megmenteni a varázslatos Smaragdváros lakóit a galád Bolondtól.

A főszereplő Dorothynak a bájos színésznő, Oroszlán Szonja kölcsönzi a hangját, aki már többször szinkronizálta például Drew Barrymore-t, de hallhattuk már Hófehérkét is megszólalni az ő hangján. Jelenleg a Madách színházban futó Mary Poppins címszerepét játssza, és elmondása szerint a mesék világa közel áll hozzá.

„Nagyon szeretem az olyan történeteket, ahol térben, vagy időben lehet ugrálni.” – mesélte a színésznő a szinkronmunka szünetében. „Minden gyerek életében vannak meghatározó mesék. Nekem az Óz, a csodák csodája volt ilyen, amit anyukám angolul mesélt kiskoromban. Minden részletét ismerem.”

A színésznő azt is elárulta, hogy kedvenc karaktere Toto, a kutyus, de új kedvencre is lelt az aranyos új lények között IQ, a bagoly személyében, aki igazán bölcs, és nagyon jó a humora.

Az új segítők között találjuk Cukorország bátor pillecukrát, Pille tábornagyot is, aki bár először tiltott édességevés miatt letartóztatja Dorothyt és barátait, de aztán ő is csatlakozik a megmentők csapatához. James Bond magyar hangja, Kautzky Armand nagyon profin kezd bele a szinkronmunkába. Kezében a papír, és már a jól ismert bársonyos hangon mondja fel a határozott cukorkaföldei helyőrség parancsnokhelyettese, Pille szerepét. Két felvétel között azt is megtudjuk, hogy a csodálatos Óz története Kautzky Armandot is elvarázsolta:

„Az első mese, amit moziban láttam az Óz, a csodák csodája volt, és csakúgy mint Szonjának, nekem is egy fontos pontja volt a gyerekkoromnak.”

Oroszlán Szonja és Kautzky Armand  a plakáttal

És ez a klasszikus történet most új köntösben, új élményekkel, a csodálatos 3D-s látványvilággal, a kedves szereplők hangjával, és a varázslatos dalokkal minden kicsit és felnőttet ámulatba ejt majd. A Visszatérés Óz birodalmába május 8-tól 3D-ben a mozikban.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Oroszlán Szonja hangot ad Dorothynak - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

2 × 1 =