Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Az óriásölő

Szerző | 2013. február 15. péntek

Az óriásölő című fantasy egy ismert, kelta eredetű, 18. századi angol mese, melyben Jack (Nicholas Hoult) az egyszerű parasztlegény egy ősi háborút éleszt fel azzal, hogy kinyitja az embereket és a korábban legyőzött és kirekesztett óriások népét elválasztó kaput.

Hirdetés:
Az óriásölő 13

Ewan McGregor, Nicholas Hoult és Eleanor Tomlinson

A filmet az a Bryan Singer rendezte, aki az az első két X-Men filmet is jegyzi, így a történet mellett – ahogy ez a lenti előzetesből is kiderül – a látványra is érdemes lesz odafigyelni. A rendező szerint ez egy tradicionális tündérmese, ezért olyan helyszíneket választott a forgatáshoz – egyebek mellett – mint Wells-, vagy Norwich katedrálisa. Az óriásölőben van egy kicsi a kelta legendákból, az északi mitológiából és a lovagi költészetből. Mindegyikből csak annyi, ami izgalmas, fantasztikus, szép és mesés. Ne tévesszen meg senkit, hogy Az óriásölő (Jack the Giant Slayer) egy mese, hiszen az utóbbi évek sikerfilmjei, a Gyűrűk ura, a Harry Potter, vagy a Hobbit is az!

AZ ÓRIÁSÖLŐ [+12]

fantasy/kalandfilm

Fényképezte: Newton Thomas Sigel.
Látvány: Gavin Bocquet.
Zene: John Ottman.
Írta: Mark Bomback, Darren Lemke, Christophre McQuarrie, Dan Studney.
Rendezte: Bryan Singer
Főszereplők:

Nicholas Hoult,
Ewan McGregor,
Bill Nighy,
Stanley Tucci,
Ian McShane,
Eddie Marsan.

Forgalmazza az InterCom.
Magyarországi filmbemutató: 2013. március 28.

Az óriásölő legendája

Az óriásölő Jack (Nicholas Hoult) mesél el egy ősi háborúról, ami úgy kezdődött, hogy a nagy Arthur király korában egy fiatal parasztlegény véletlenül kinyit egy átjárót az ő világuk és a korábban a Földön uralkodó óriások földje között. A kirobbanó háborúban az óriások azért küzdenek az emberek ellen, hogy visszafoglalják tőlük földjeiket. Pusztítás és rombolás szegélyezi óriási lépteik nyomát.

Az óriásölő 12

Stanley Tucci és Ewen Bremner

Jack arra kényszerül, hogy ő is hadba szálljon ellenük. A királyáért (Ian McShane), a népért és egy bátor hercegnő (Eleanor Tomlinson) szerelméért ölt kardot, hogy a bátor katona (Ewan McGregor) oldalán összemérje erejét azokkal a különös lényekkel, akikről addig azt hitte, csak a legendákban léteznek – hogy végül maga is az óriásölő legendává váljon.

Az óriásölő szinkronos előzetes

http://youtu.be/Ojresk0ahVo

Gyilkosból ölő lett – Killer és Slayer

A gyártást 2011-ben kezdték de mint látható, csak 2013-ban készült el a film végleges változata. Az eredeti angol címet – Jack the Giant Killer – menet közben változtatták meg, a végleges változat: Jack the Giant Slayer, azaz Az óriásölő. A produkcióban olyan hírességek is feltűnnek, mint Ewan McGregor, Stanley Tucci vagy Ian McShane.

Az óriásölő 1

Nicholas Hoult

Bryan Singer a filmről

Ez az első 3D-filmem, az első olyan filmem, amelyben kizárólag digitálisan létező lények vannak, az
első filmem, amely az elektromosság előtti világban játszódik, az első filmem, amelyben lovak szerepelnek…
és a harmadik filmem macskákkal.

Az óriásölő 2

Jack, az óriásölő

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Az óriásölő - fantasy | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhét + 11 =