Óriási filmsztárok között Dev Patel

> Filmrakat.hu | 2015. április 1. szerda
Hirdetés:

Dev Patel színészDev Patel a Marigold Hotel első és második részében Sonnyt alakítja, aki anyja legnagyobb ámulatára sikerre vitte a szállodát, lelkesedésével megnyerte magának a hotel lakóit. A Londonban született színész a Gettómilliomos című filmnek köszönheti hírnevét és már másodízben bolondozhat óriási filmsztárok között a Marigold Hotelben. Dev Patel a szerepéről beszél a Filmrakatban.

{adinserter 4}

Dev Patel nagy izgalommal fogadta a folytatás hírét.

Szerencsés vagyok, mert Ol Parker Sonnyt az én erősségeimhez alakította. Showman, de a felszín alatt bizonytalanság is van. Most rengeteg minden történik vele, felpörögnek az események, megházasodik, a hotelt bővíteni kell, aztán megjelenik egy jóképű pasi, Kush, és Sonny úgy érzi, veszélyezteti egyrészt a kapcsolatát Sunainával, másrészt az üzleti sikereit. Pontosan tudom, hogy egy indiai esküvő mekkora nyomás minden résztvevőnek. Rengeteg ceremónia és előkészület előz meg egy indiai esküvőt. Nagyon stresszes időszak tehát ez Sonnynak, meg kell találnia az egyensúlyt a magánélet és az üzleti ügyek között.

Sonny le akarja nyűgözni Guy Chamberst (Richard Gere) is, mert meg van róla győződve, hogy a csendes író az az ellenőr, akit Amerikából küldtek, és ez az egyik félreértést okozza a másik után.

Sonny sokkal többet foglalkozik Guyjal, mint a menyasszonyával – mondja nevetve Patel. – Nagyszerű volt Richarddal dolgozni, nagyon be tud indulni, de végtelenül visszafogott is tud lenni. De bármit is csinál, karizmatikus.

Patel mégis annak örült a legjobban, hogy ismét együtt dolgozhatott – ahogy ő hívja őket – a két dámával:

Judi Dench és Maggie Smith aurája varázslatos. Minden, amit csinálnak, tökéletes. A közös munka velük megváltoztatta az életemet.

Keleti nyugalom – A második Marigold Hotel (2015) amerikai vígjáték

Keleti nyugalom - A második Marigold Hotel (2015) amerikai vígjáték

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Óriási filmsztárok között Dev Patel - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*